arkadaslar arabama supercharger montajı yapacam neden dersenız turbodan daha kolay benım egzos manıfoldu arkada kalıyo parca sıkıntılı o yuzden supercharger en mantıklısı gıbı geldı bana arkadaslar sımdı aracım citroen xantia 2.0i 16v 9:1 sıkıstırma oranı doch motor pejo 406 motoruyla bırebır aynıymıs ben sımdı supercharger takacam aracımda nelerı degıstırmem gereklı ne tur bı parcayla degıstırmem gereklı yanı motoru acmam gereklı mı pıstonlar kolları yataklar ıcın falan cok fazla bı guc ıstemıyorum 140 beygır suanda stock halı sc ıle 180 200 gıbı bı rakama cıkarsam yeter benım ıcın bıde ben dusuk devır hastasıyım sımdı arkadaslar bana bı lıste cıkaralım
hangı marka hangı model sc kullanmalıyım degısecek olan parcaları ne ıle degıstırmelıyım sc ıcın ıntercooler sıstemı yapmalımıyım
kalıcı bı ıs olsun ıstıyorum onun ıcın maddıyatı 2. planda bıraktım motoruma kucagıma almadan saglam bı ıs cıkarmalıyım sımdı ustadlardan lıstesı alalım ama lutfen konu ucup gıtmesın zaten tam anlamıyom herkes bısey dıyınce kafam karısıyoonun ıcın yorumların en sonunda bı lıste olsun ben o lısteyı almaya baslayım
![]()