Arkadaşlar geçen gece park halindeki arabama arkadan çarpıp kaçmışlar ve tampon kırılmış. bu taiwan malı tamponlar çok fark ediyormu orjinale göre ?? bu arada araç 99 civic![]()
Arkadaşlar geçen gece park halindeki arabama arkadan çarpıp kaçmışlar ve tampon kırılmış. bu taiwan malı tamponlar çok fark ediyormu orjinale göre ?? bu arada araç 99 civic![]()
Yan sanayi tamponlar ve diğer kaporta ürünlerinin mukavemetleri genelde daha zayıf olur. Esenekliği daha azdır ve çabuk kırılır, darbeyi absorbe etme konusunda da zayıftır, çarpmalarda hasarı arttırabilir.
Bu ürünlerin yerlerine orijinal yedek parça gibi oturmadıklarıda olur... Sac aksam bir şekilde alıştırılırda, pilastik parçalar daha fazla belli edebilir kendini.
Ama oldukça hesaplılardır![]()
Daha evvel takanlar bilir, tam oturup oturmadıklarını... Herkezin bütçesi kaldırmıyor orijinal yedek parçaları, yan sanayi bu yüzden var![]()
Montajda sorun olmuyorsa alıp takılabilir bence.
Tamponlar çok kötü durumda değilse çok muntazam şekilde tamir eden yerler var. Şehrinde böyle yerler varmıdır bilmiyorum.
orjınal cıkma al 1oo tl bişi![]()
www.honda-tech.com
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
yan sanayı tampon kullanıyorum
cok dayanıksız gercekten
gecen sınırlenıp tekme attım kırıldı tampon bıskuvı gıbı dagıldı
ama orjnal cok pahalı orgınal parasına 10 tane alıyorsun![]()
bu tayvan malı tamponlar aslında güzel oturuyor ama plastiği acağip sert hemen pisküvit gibin dağılıyor sert vurunca esneklik "0".....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
tayvan malı tamponlar kazasız arabayı bile kazalı gibi gösteriyor. aman haa bostancı veya maslaktan orj. çıkma tampon alın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)