Başlığı açma nedenim kasko işleriyle ilgili paslaşalım arkadaşlar. Ben öncelikle başıma gelenden bahsetmek istiyorum.
Yıllardır ilk kasko yaptırdığım zamanlardan bu günlere tek bir kaza hasar v.s hiç bişeyim yok. 1 Tane iğne bile almışlığım yoktur kaskodan. Boş boş hep ödedim.
Allaha şükür başıma hiç bişi gelmedi verdiğim paraların karşılığını almam gerekmedi.
2011 yazında aracı satmayı düşünmüştüm. 2600 TL olan megane rs kaskosu yüksek seviyeden hasarsızlık indirimleri ile 1500 TL çıktı.
O aralar aracı satmayı düşündüğüm için bi süre bekliyeyim dedim. Ancak sonra arabayı satmaktan vaz geçtim ve bi kaç ay sonra kaskoyu aradım.
Kaskom bittikten sonra 1 ay içinde kasko yaptırmadığım için 1500 TL olan indirimli rakam 2200 2400 civarlarında rakamlara çıkmış 3-5 farklı şirketten alınan fiyat.
3-5 ay kaskosuz gezdik diye 1000 Tl ye yakın artış normal mi? ben uzun yıllardır var olan hasarsızlık indirimimden faydalanamazmıyım tekrar?
şimdi gene kasko yaptırmak istiyorum ama 1500 tl civarlarına gene düşürtebilirsem tabi bu konuda aramızda kaskocu veya kaskocu arkadaşı olanlara gereken araç bilgileri ve kimlik bilgileri gönderebilirim.
Bu tarz sıkıntıları olanlarda başlığı kullanabilir no problem.