Arkadaşlar Merhaba
Aracın kaputunu değiştireceğim yeni aldığım kaputu folyo kaplatmayı düşünüyorum bu kaput boyasız olduğu için paslanma gibi bir sıkıntı yaratırmı ?
Arkadaşlar Merhaba
Aracın kaputunu değiştireceğim yeni aldığım kaputu folyo kaplatmayı düşünüyorum bu kaput boyasız olduğu için paslanma gibi bir sıkıntı yaratırmı ?
MEGANE RS
yaklaşık 1 senedir o şekilde kullanıyorum kaputu neden paslansın ki zaten siyah astarlı çıkıyor kutudan![]()
RACE WERKS
peki bide bir konuda kararsızım arabay kaplatsammı diye sıfır kaput boyanacak iken araç üzerindemi boyanıyor takılmadan öncemi ?
MEGANE RS
karar veremediğim için bir türlü arabayı yaptıramadım ezik büzük geziyorum
MEGANE RS
Abi kaputun kapalı ortamda boyanması daha iyi olur yalnız kaputu monte etmeden boyamak daha az uğraştırır cunku arac bantlanıcak falan filan boyattır kaputu iyice kuruduktan sonra aracınıza takılır kaput hizası ayarlanır zımpara pastası yapılır araç silinir ve işlem biter![]()
Şöyle yapalaım bu konuda sizlere danışayım arabamın boyası soluk durmakta kaputun boyanması şart ve boya için 250 tl istediler sol kapıdada güneş yanıığı var onuda boyatsam 150 de ona derler kaplama için bir arkadaştan fiyat aldım mat sarı komple kaplama 800 tl fiyat çok uygun bu durumda siz olsanız ne yapardınız karar veremediğim için aracı sürekli bekletiyorum.
MEGANE RS
kaputun boyanması için istenen para biraz fazla..150 lira max..parça başına boyayı 100 tl ye yapıyorlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)