arkdaslar duran aractaki kapasitör aküyü boşaltır mı?
Sistem kapalı iken kapasitörde kapalı diye biliyorum yanlışta olabilir ama öyleyse eger boşaltmaz..
Başka yerde kaçak olabilir kontrol etmek lazım aküden...
kapısıtorde bı akudur zatenn sıstem kapndımı bı sure acık kalır ıcındekı elektırıgı bosalttıgı zaman oda kapınır ... sasende bı sorun olabılırr yada bı yerde kacak vardırr ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Kapasitörleri sistemden ayırmadığın sürece sürekli olarak akü hattına paralel bağlı kalır. Çok düşük bi tüketim yaşatır fakat, 3 günde akü biterecek kadar değil.. Teyp ve anfininizin boşta çektiği akımları ölçtürmenizde fayda var..
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
2 tane kablo ayırmaya bakar kapasitörden olucağını zannetmiyorum Aracı bırakacağınız zaman uçlarını ayırıp bir deneyin Ama anfiden olma ihtimali bence daha yüksek![]()
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
Kapasitörde sorun olabilir.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
kapasitor rem le alakası yokkı ? dırek anfının + ve - baglıyosun benım bıldıgım o gereklı akıl gelınce kendı acılıyo zaten gereklı akım gıttıgı zaman kapanıyoo ?
yeni konu açmayım
geçen gün araç çalışırken bobin kablosunun çıktığını farkettim çıplak elle kabloyu takayım dedim bir yeri yırtılmış elektrik çarptı bu kaçak araca zarar verirmi 270 km yol gelmişim kablo yerinden çıkık vaziyette ama araç çok yığılıyordu ve aşırı titreme vardı.kabloyu değiştirmeme gerek varmı böyle bir sıkıntı yaratırmı ?
herhangı bı lamba yanmadıysa gostergede sorun yok demektir .. ama yınde bı baktır akune urettıgı akıma felan ne olur ne olmaz
kapasitorun calısma seklı o sekılde dıger turlı bı faydası olmaz 3 tane kapasıtor kullandın 1,0 lık 1,5 lık ve 2,0 lık azcokta anlıyoruz bu iştenn
aracta kacak vardır remde hata vardır teyp kapınınca anfı kapanmıyodurr onları konturol ettırın elektırıkcınıze
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)