arkadaşlar selam
hondada satişta olan kimse varmıdır aramızda ?
honda pcx için fiyat verebilcek olan.
arkadaşlar selam
hondada satişta olan kimse varmıdır aramızda ?
honda pcx için fiyat verebilcek olan.
3000 peşin geri kalan 3000tl si 12 ay 250 tl
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ilk çıkdığı vakit fuarda görmüşdüm çok hoşuma gitmişdi hatta sıra vardı siparişlerde sonra fiyat arttırımına gittiler ama bence biraz uçdular 6 bin tl hondada olsa 125 lik scootera verilmez benim fikrim yoksa tam bir şehir içi güzel sürülücek scooter.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu arada Nisan ayı itibari ile Kırmızısı gelecekmiş extra fiyat olacak diolar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
prestige ve prestige gold serileri avrupada var bir kaç arkadaş çok beklemişdi o serileri gelir diye ama getirtmediler zaten herhalde normali 6 bin tl ise prestige ve prestige gold modelleri 8 - 10 bin tl olurduban göre hala şu an için kaliteli makul fiyata alınabilicek 2 marka sym kymcho gene..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
ps150 renk farkı olmaksızın 7000 tl antalya iniş plakasız fiyat aldık.
zam gelicek diyorlar bence ps150 lerede bakın.
#eksikpazar
uçtular bencede ama yapcak bişy yok
spacy 110 4bin üstünde yamahada ayni fiyatlar.
bi üst bws ve cynus x galiba onlarda 6li fiyatlar.
pcxde tercih edileblir.hesapli olarak pek bişy yok.çinler haricinde.
nerde abi ?
ilk çıktıgında almak lgzmiş demek 5.100 gibi bi fiyata cikmiş ilk sanırım.
Yükseliş den alınan fiyatlar bunlar. Yeni aldık daha Cumartesi. Peşindeyse en fazla 5800TL lerden bahsediolar.
Aynen bana da mantıklı gelmeye başladı.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
1 2 yerle gorustum plaka dahil pesin 6.200 diyorlar.cok para az daha koyup nexus 500 tarzi makina almak var ama baba kullanamaz agir kacar![]()
nexus 500 deki motor kymcho motorudur zaten nexus 500 kymchonun xciting 500 platformu üstünde yapılmışdır.
pendikteki güngör motordan fiyat alın gayet iyi fiyat veriyorlar peşin alacaksanız mutlaka anlaşırsınız...
eger ciddi alıcıysanız bende yardımcı olabilirm...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)