bilmeyenler icin 120mm agzı var galıba ben o agzı kucultursem o muhtesem cızırtıyı kaybedermıyımrahat vermıcekler bu sekılde
![]()
bilmeyenler icin 120mm agzı var galıba ben o agzı kucultursem o muhtesem cızırtıyı kaybedermıyımrahat vermıcekler bu sekılde
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bozmasanda komple değiştirsen yazık etme eksoza
ucu değiştirirsen kazanı da Plastidip le boya, hatta ucu da boyayabilirsin, siyah ken fazla ilgi çekmez
oyle yapıcam zaten abii kafamdakı oydu aynı dusuncelerı paylasıyoruzaslan abimm
hasan seni gelir orada bir güzel döverim haberin olsun, bu huylar sana haydariden mi bulaştıelleme egzosu adam akıllı ss tak kullan. airmass'a yazık edersen hakkımı helal etmem
![]()
sayın blackmodel2 tane airmass ım wardı çok büyük die sattım şimdi tek giriş çift çıkış airmass war elimde sıfır işine yararsa yaz bana
![]()
benim magnex 130 mm clionun arka tamponunu sen düşünhatta silifkedeyken bir sabah içinde yavru kedi bile gördüm
![]()
ilngine tskler kardesm![]()
sana dediklerimin aynısını söylemiş gökhan kankacım.76 yada 80 mm kırom başlık yaptıracaz birol ustaya birde silincer yapacak.gövdeyide siyaha boyadıkmı huzur spec![]()
yok yok ben yontemı buldummm hemde harıka bı yontemm![]()
harıka oldu boylee sok takne ugrasacam gunduz huzur spec aksam air mass cat cat spec
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)