2001 wrx sahibiyim fakat 2. defa 2. vitesi ve piriz direği kırdım sebebi ne olabilir.bu arada aracım şu an 350 hp. bu sorunu nasıl çözerim
2001 wrx sahibiyim fakat 2. defa 2. vitesi ve piriz direği kırdım sebebi ne olabilir.bu arada aracım şu an 350 hp. bu sorunu nasıl çözerim
sebep wrx olması(sert kullanımda kırılmama ihtimali yok) sti gecerseniz sorun yaşamazsınız yada dogbox a
RACE HARD OR GO HOME
biraz daha yumusak kullanmayı denemezsen kırarsın...
hem sert kullanıyım hem saglam olsun kırılmasın diyorsan sti yada dogboxa geçmek sart batu kardeşim söğlemiş zaten
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
sadece stı şanzımanıyla bitmiyomuşki hiç. geçmeyi düşündüm ama defransiyel v.s. bayaa bi tuzlu fiyat çıkıyo.yeni tip wrx şanzımanı dahi koysam sorun aynımı olur
birde arabayı ilk aldığımda aracı düz baskıya çevirmişler volan küçük debriyaj seti düz yani eski tip şanzımanda eski gcs şanzımanı çıkmıştı.2 yi kırdım sonra stı volanı aldım stage 3 stı debriyaj seti aldım şanzımanı wrx aldım her şey normale döndü fakat kullanmamın 2. günü yine 2 yi kırdım 6.000 devirde
bütün uğraşım emeklerim boşa gitti. harcadığım paraya yurt dışında komple stı motoruyla birlikte şanzımanını buldum ama nasıl getirttireceğime dail hiç bir bilgim yok
İllaki wrx sanziman kullanicam dersen daha sakin ve az basincta kullan. ama kirilmayacaginin garantisi yok eninde sonunda sti gecis yapicaksin.
Ayrica turbon nedir?
Konu dışı olarak avatardaki araba HK 142 mi?
Okumadan imzalamam.....
bu dogbox ın malıyetı ne olur acaba bılgısı olan varmı?
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Yanlış bilmiyorsam, usdm 07 Sti sanzımanına geçerseniz wrx difransiyelini o şanzıman ile kullanbilirsiniz, şaft olarak otomotik imprezların ki kullanılabiliyor diye biliyorum, ancak akslar konusunda bir bilgiye sahip değilim. Akslarda kullanılabiliyorsa maliyet biraz düşebilir.
lastiklerin yeniyse onunda etkisi olur diye düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)