Diyelim ki araçta stepne jantı var ama lastiği yok. Araç muayeneden geçer mi?
Bir de sileceklere bakıyorlar mı? Şu an ön cama su püskürtme de sıkıntı var. Yani püskürtmüyor, hortum yırtılmış. Ama silecek çalışıyor.
Bu durumda da geçer mi araba?
Diyelim ki araçta stepne jantı var ama lastiği yok. Araç muayeneden geçer mi?
Bir de sileceklere bakıyorlar mı? Şu an ön cama su püskürtme de sıkıntı var. Yani püskürtmüyor, hortum yırtılmış. Ama silecek çalışıyor.
Bu durumda da geçer mi araba?
Okumadan imzalamam.....
sılecek agır kusur bunu bılıyorum bırde dıyelımkı yolda lastık patladı jantlamı yola devam edeceksınız ?
bence o da agır kusur![]()
Geçer.
Lastik patlayınca değiştirmek zorunda değilsin.
Aracı uygun bir yere alır. Çekici çağırır çektirirsin.
Ayrıca Tuvturk'un ağır kusur listesinde stepne ile ilgili madde yok.
ama su fıskiyesi var. hatta su çalışsa ve arkadaki araca kadar atsa da bırakıyorlardı. şimdi değiştimi bilemiyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
arkadaki sileceğin düzgün silmezse bile soruhn yaratıyor ki haklılar, ön silecek için kalırsın.
altı üstü bir hortum değiştir bence,
hatta farlara plaka aydınltamlarına da bir bak bence
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
arka silecek kusurları artık hafif.
silecek cam suyu yok hafif, silecek cam suyu az hafif, ön cam yıkma sitemi çalışmıyor ağır kusur. su atmadığı için yıkma sisteminin kapsamına gidiyor tercihi sen yap ağır mı olur hafif mi
stepne yok hafif, stepne bağlantısı uygun değil hafif, stepne hasarlı hafif
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Tşk ettim.
Aracı yeni aldık. Silecek hortumu kopmuş, su geliyor ama motora dökülüyor.
Yaptıralım en iyisi gitmeden önce. 16 mayısta bitiyor muayene, bunun için sormuştum......
Okumadan imzalamam.....
ya hazır konu acıkken bişey sormak istiyorum.benimde son 2.3 gündür silecekler çalışıyor fakat su atmıyor hortumlarını kontrol ettim kaçak görünmüyor.su hazneside dolu acaba motoru mu ? yanmıştır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)