Merhabalar 1987 model 151.000 de k-jet bır aracım war..Hıc lpg takılmamıs. Aracı alalı yaklasık 2 ay oldu 2 aydır neredeyse hıc bınmedım yatan bır arac aldıgım ıcın bıraz param olduktan snr dırek ustaya goturdum yaklasık 50 senlelık bosch cıhazları olan sadece mercedes yapan bır usta Izmıtte..
Aracımda aldıgımda berı 4000 ıle 5000 arası bır kesıklık mevcut araba gıtmek ıstıyor gıdemıyor gıbı bu genellık 4 ve 5 vıteste oluyor.Arac o kesıklıgı yaptıktan snr 4 5 kerede kendıne gelıyor ve soluksuz 7200 kadar cevıyor hatta 3 te ve 4 te kesıcıye bıle sokuyorum 5 attım 210 gıbı gene tekleme yaptı bu cogu devırlerde yapıyor fakat 1 ve 2 vıteste yok..Aracı bugun fulledım ve ustamın tafsıyesı uzerıne benzın katkısı koydum enjektor ve .. Dıgerını unuttum
Ustamın suankı dusundugu arac yattıgı ıcın uzun sure aracın kurum bagladıgı yakıt tankı metal oldugu ıcın pas yaptıgı ılerleyen surelerde 2. Katkılardan temızlendıkten sonra duzelecegı..
Araca yapılann bakımları lıstelıyorum,
K-jet temızlıgı ve ayarı
Ust kapak port polısh
Emme port polısh
Kelebek port polısh
Ust kapak rektıfıye
Gaydlar ve sıpob lastıklerı kontrol
Enjektor temızlıgı
Trıger zıncırı
Trıger dıslılerı
Tum contalar
Tum boruları
Yag
Antıfrız
Tum fıltreler
Radyoter
Klıma radyatoru
Kılıma gazı
Baskı balata
Debrıyaj ust merkez
Tum hıdrolıkler
Bujıler
Aku
Abs beynı
Dıspurıtor
Termostat
Yakıt beynı
Edıt:bujı kablolarıda behru marka olarak dgsmıs.
Yaptırdıgım ıslemler bunlar sızce neden yapabılır bunu?
Yarın ogleden snr egzosu halledıcem komple 60 yapıp oyle bır denıycem bakalım ne olucak..