Aklima takilan bir soru var N/A larda qtp tork ve guc kaybi yasatiyor peki turboda boyle kayip veya gucte torkta azalma yasanirmi
qtp marka qtp taktimpsikolojik acidan bunlar aklima takildi
Aklima takilan bir soru var N/A larda qtp tork ve guc kaybi yasatiyor peki turboda boyle kayip veya gucte torkta azalma yasanirmi
qtp marka qtp taktimpsikolojik acidan bunlar aklima takildi
Turbo arabada en iyi egzoz egzozun olmamasıdır. Siz turbo sonrası olabilecek en iyi akışılardan birini sağladığınıza göre yarar sağlamalısınız. Özellikle turbo erken spool edeceğinde tork artışı olmalı. Tabi tam olarak nereye koyduğunuzu bilmiyorum. Eğerki herhangibir sensöreden önce koyduysanız. Ecu o sensöre ait veriler doğru okuyamadığından harita yanlış çalışıyor yada arızaya geçiyor olabilir..
elfrenının tam altında downpıpe den ınen boru kıvrılıp duzlesıyor orda bır sensor var sanırım o2 ondan sonra yaklasık 40 cm sonra qtp konuldu zaten qtp den sonra sonsor vs yok
yav kanka güzeli 76 lık boruya naaptınniye qtp kkoydun ben söktüm daha yeni ohh dedim misss gibi yanlış yere koyulduysa eğer arabarı geri düşürür haberin olsun
söktüğün egzost nerde ??
Kicinda oem egsoz duruyor kanka ortada qtp var yanlis yerde degil tam noktasi![]()
turbo arabada da güç kaybıda yaşanır.
yazılımsız bir turbo araçta güç kaybı oluyor kim nederse desin. ben passat warken qtp den önce ( oem sistem varken) 2-3 boy daha iyi gidiyordum. qtp yi koyduk yazılım olmadan 3 boy oem halinden geride gitmeye başlamıştım
ozamanlar aracımda aem filtre+ forge dv+ecs n75 race valve vardı.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
76 in 76 out On numara qtp ama iste ufak bi reflash lazim
sesli guldum. 8 temmuza az kaldı orgun calısmalara dewam kankamm..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
.................................................
☻/
/▌
/ \
Danny geldi gitti en son bir daha ne zaman gelir bilemem talep olursa cagiririz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)