etrafta baya söylenti var stajer ehliyeti hakkında,
ne zaman kullanılmaya başlanıcak, en son hangi dönemde kaydını yapanlar bu ehliyeti almadan normal ehliyet alabilecek bilen varmı ?
veya kullanılmaya başlandı mı ?
şimdiden teşekkürler..
etrafta baya söylenti var stajer ehliyeti hakkında,
ne zaman kullanılmaya başlanıcak, en son hangi dönemde kaydını yapanlar bu ehliyeti almadan normal ehliyet alabilecek bilen varmı ?
veya kullanılmaya başlandı mı ?
şimdiden teşekkürler..
99 yılından beri haber bulamadıkça ısıtıp ısıtıp sundukları bir uygulama diye bahsetmişti peder.He ben alıcam ya ehliyet kesin cenabetliğe gelir benim zamanımda başlar bu uygulama![]()
bu haber bayadır var ama yürürlüğe girmedi sanırım hala
bu sefer başlıyacak galiba, çünkü kursa başlayan bi arkadaşım hemen git yazıl kursa yoksa sonraki dönemden itibaren stajer ehliyeti alabilirsin sadece falan diye heyecanlandırdı da beni![]()
net bilgi arıyorum hala![]()
ehliyeti alalı 6 sene oldu o seneden beri son fırsat yazılı pankartlar halen duruyor sürücü kurslarında![]()
ehliyeti 2004 te felan almıştım heralde hatırlamıyorum o zamandan beri ve öncesinde vardı bu söylenti çok sallanacak bir durum değil =)
feel is everything
devletten yapılan bir açıklama yok sadece sürücü kursları yapıyor satış stratejisi haline getirdiler![]()
2008 de aldım aynı laf kalabalığı
2003de sondu benim hatırladığımda dershaneye başladığım senedaha çook son dönemi görürüz ahah
![]()
1881 - 193∞
yazları sanırım haber bulamıyor bazı haber yerleri eski haberlerden neler var diyorlar ısıtıp ısıtıp belli aralıklarla bir bu stajyer ehliyeti birde chipli ehliyetler çıkıcak haberini belli periyodlarla servis edip duruyorlar.. 98 yılında yiğenime ehliyet için sırf şu stajyer olayından fazla para vermişdim ehliyet kursuna çocuk birde stajla falan uğraşmasın diye yıl 2012 hala aynı hikaye.. stajyer olayı çok güzel ama sağlam bir teftiş kontrol altyapısı lazımki türkiyede imkansız yani yapsalar bile stajyer olayını yalan olur kendileride biliyordur sadece göstermelik bir sistem olur devlete polise ek yük olur başkada ibr şeyi olmaz sanırrım bunuda bildikleri için yıllardır yapmıyorlar.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
10 sene önce banada öyle yaptılar araba yokken ortalıkta koşa koşa gidip aldık. yani bende yedim bu muhabbeti
bi 10 sene daha millet yer bunu.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
aslında olsa çok güzel bir sistem korkulucak bir sistem değilki 2 seneydi galiba öyle bir şeydi 2 sene stajdasın bu müddet boyunca ciddi bir şeyden ceza yemessen zaten sıkıntın yok gidiyorsun 2 sene sonra normal ehliyet veriyorlar yok ama o 2 sene içinde ciddi bir kaza yada alkollü falan yakalanırsan bir daha kursa gidip sıfırdan başlıyordun bir daha yazılı direksiyona falan giriyordun öyle bir şeydi bence güzel bir sistem..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)