-bir-omurluk-saadet-boyle-mi-bitecekti-3743671/
bunlara nasıl bi çözüm buluruz ki ?
-bir-omurluk-saadet-boyle-mi-bitecekti-3743671/
bunlara nasıl bi çözüm buluruz ki ?
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Daha birkac hafta once forumdan biri ile ehliyetsiz arac kullanma ile ilgili tartiisyorduk . Bana verdigi cevap " arabayi ben kullaniyorum ehliyet degil " di . Forum kulturu almis biri bile boyle dusunuyor ise siradan vatandas neler dusunmez ehliyetsiz arac kullanimi ile ilgili .
Hayvanoğlu Hayvan!!!!!
Allah rahmet eylesinçok kötü bi görüntü
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
çok pis sövesim varda sürücüye hava değişimi iyi gelmez şimdi.allah rahmet eylesin teyzeme,amcamada allah sabır versin..
Ehliyet egitimimizin çok abudik kubidik oldugu *****... Ama yine de 'ehliyet mi kullanıyor arabayı ' zihniyetiyle biraz direksiyo sahibi olup ehliyetsiz trafige çıkmak çok büyük cahilliktir,ayıptır,günahtır... Buna da müsade eden baba, sözde babadır , ne evladını ne etrafını düşünmeyen adamın tekidir.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
cok uzuldumm yaazıhnıyet cok cotu arkadaslar uyarmak bızım gorevımız ...
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
nasıl bir gerizekalı bu ben anlayamadım.
el freni çekmiş diycem ama araba şahin mal gibi hızlana hızlana götü attırmaya çalışırken oldu büyük ihtimal.
Allah rahmet eylesin..
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
çok kötü olmuş yaa, Allah rahmet eylesin
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Allah korusun Allah hepimizden uzak kılsın ama aynı olay bizimde başımıza gelebilirdi he bu olayda görünen tofaşın fazla hızlı geldiği aklısıra yanlamayamı çalışıyor yoksa vurmasın diye direksiyonu kırıp fren yaptığı içinmi kayıp yan dönüyor onu bilemiyorumda diyeceğim bence bu işin ehliyetle alakası yok bizlerde ehliyetsiz araba kullandık ama adam gibi kullandık şükürler olsun bi vukuatimiz olmadı
beyler laf olsun die konuşmayın şimdi
biçogumuz ehliyetsiz araç kullandık sadece ehliyet değil buna sebep buraya bela okuyup akşamına alkollu direksiyon başına geceklerde vardır aramızda.
o yüzden herkes biraz daha dikkatli olsun.çok acı bi olay Allah rahmet eylesin cidden içim cız etti şuan. ama bu dediklerimde bi gerçek...
Videoyu izledim fena oldum. Allah rahmet eylesin
Ehliyetsiz araç kullanmak suçtur. Trafiğe çıkmasınlar.En azından kenar köşe yerlerde kullansınlar.
Öyle yan giden şahini gördükten sonra kazayı yapan elemanın ehliyeti olup da aynı kazayı yapması da yüksek ihtimal. Zira sürücü kursunda 2 direksiyon sallayıp ehliyet alıp araba kullanmayı biliyorum diye trafikte gezenlerle dolu etraf.
Olay tamamen şahsi sorun ehliyeti olan herkes düzgün sürer diye bir kaide yok.
Evet kullanmışızdır ama bu yanlışımız bunun yanlış oldugunu degiştirmez ki degil mi ? alkol kullanmıyorum bilemeyecegim ama, ehliyet bu işin ön şartı ön koşulu. Her nekadar araba kullanmayı bilsek de, o iznimiz yetkinligimiz yoksa yapmamalıyız. Teşbih de hata olmaz, ibadete eş değer tuttugumu falan sakın düşünmeyin, nasıl abdest almadan namaz'a durmuyorsak, namaza kılmayı bildigimiz halde yetkinlik için abdesti temizligi ön koşul görmüşsek , ehliyetide böyle görmeliyiz. İçten güdülenmeliyiz.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
önden giden şahın de hızlıydı sanki videoda göründüğü üzere.beraberler miydi acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)