Uprzejmo
Motorun yaptığı kurallara uygun değil gibi geldi bana ...
Uprzejmo
Motorun yaptığı kurallara uygun değil gibi geldi bana ...
Hızlı geliyor, hızlı geliyor...
gecen gün bursada acemlerde motorcunun bırı bana fırca attı bır tekerım şerit çizgisindeymiş ve o ıkı arabanın arasından geçemıyormuş diye , arabayı durdurdum trafık zaten sıkışık iş cıkış saati tam kapıyı açtım iniyorum bastı gitti şerefsiz
sonra motorları farkedın , farkedelımde onlarda bızım gıbı şeritlerinde devam etsinler , hem araba gıbı görülmek ıstıyolar hemde iki şerit arasından kaçmak istiyolar yok ööle bı dunya efendi gibi şeritinde gitsin herkes
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Adam sinyal verdi dönmedi, bence motorlu olan haklı..
motorcu haksız sabredememiş aradan fıymaya kalkmış geçerkende sanırım adamın araca sürtmüş ve ona rağmen durmamış gazlamış gitmeye devam etmiş diğer arabalı herifde peşine düşmüş yakaladığı yerde bir öfkeyle üstüne sürüp gene kontrollü sürmüş yalnız hafifden bir dokundurup aracı gene düzeltiyor maksat motorsikletli tekrar kaçmasın dursun diye..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
motorlu olan sopalık...
motorcuların 3. bir şerit yapmak gibi bir haklarının olmadığını bilmeleri lazım,
ben mecbur değilim, çamurluk dibimde bir motorlu var mıdır acaba diye çukulardan her kaçışımda ACABA demeye.
kabus gibi oluyorlar bazen,
2 şeritli yolda, ya emniyet şeridinden gidersin ( ki bu da doğru değil, ama en azından 2 şerit arasından gitmekten daha tehlikesiz herkes için ) ya da şeritten gidersin...
motorlu haksız olduğunu bildiğinden kaçıyor zaten...
tartışmaya gerek yok.
Loading...
arkadaşım seninde motorlar hakkında gram bilgin yokmuş motorcu iki şerit arasından gider normal araba gibi şeritte gitmez iki şerit arasından giderki sağındaki ve solundaki araçları kendine siper eder doğru olanı budur zaten motor eğitimine gidersen ilk alıcağın eğitimde budur..
bir motorcu araba gibi şeritte giderse sen tümsekdden çukurdan hatta yoldaki taş hayvan leşi gibi şeyleri ortalayıp geçerken arkandaki motorcu direk o şeyle yüzyüze gelir ve motor araba gibi değildir öyle son anda kırıp kaçamassın.. birde arkadan gelen aracın vurma riski vardır sana 20-30 ile vursalar en fazla tamponun zedelenir motorcuya 20-30 ile vursalar adamın kırılmadık kemiği kalmaz..
o yüzden o motorcu sana demiş şeridinde gitki bende geçiyim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Motorsiklet değil de yerinde bir araba olduğunu düşünüp tekrar izleyin.
Motorlunun bariz suçlu olduğunu anlayacaksınız.
Şerit değiştirme kuralları motorsikletler için ayrı otbüsler için ayrı kamyonlar için
ayrı olmaz her motorlu taşıt için aynıdır.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
motorcu haksız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)