User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: peugeot bipper kombi comf plus şarj dinamosu vedireksiyon pompası sesi

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

peugeot bipper kombi comf plus şarj dinamosu vedireksiyon pompası sesi

slm. Bipper 2012 sıfır araç, araçda bir ses var ses daha çok sanki gergi bilyası bozulmuş gibi,triger bilyası sesi gibi, yada yüksek devirde vites düşdüğün de araç yığıldığı zaman gelen ses gibi ama ses şarj dinamosu vede direksiyon pompasın dan geliyor SES BOŞDA VE VİTES DE geliyor servis sesin olduğunu ama normal, sorun olmadığını savunuyor sebebi sıfırındada varmışanlamadım bu sorun aynı aracın 2009 55000 km olan diğer aracım da olmamasıda enterasan parça referansları aynı ama yeni araçda ses var sesin dozu klıma 4. kademeye gelene kadar geliyor anlayın artık rahatsız ediyor tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim tşk.
    sessizliği seviyorsan gürültüden uzak dur

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektrikli direksiyon pompasına sahip araçların çoğunda oluyor. 307'den gelen ses bazen sinirlerimi bozsada bir çözüm bulamadım. Müziği açıp hallediyorum . Aynı ses opel astra,vectradan da geliyor.
    Daha önceleri forum sitesinin birinde, direksiyon pompasının içindeki kapasitörün daha güçlüsünü takıp sesi kestiğini iddia edenler vardı ama hiç denemedim.

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektrikli direksiyon pompasına sahip araçların çoğunda oluyor. 307'den gelen ses bazen sinirlerimi bozsada bir çözüm bulamadım. Müziği açıp hallediyorum . Aynı ses opel astra,vectradan da geliyor.
    Daha önceleri forum sitesinin birinde, direksiyon pompasının içindeki kapasitörün daha güçlüsünü takıp sesi kestiğini iddia edenler vardı ama hiç denemedim.
    2009 bipperda bu ses yok ama.Farklı bir pompa mı diye düşündük ama referans numarası aynı.Aynı gün servise gelen bipperı tek tek test ettik kmler çoğaldıkça sesde azalıyor enteresan
    #eksikpazar

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 bipperda bu ses yok ama.Farklı bir pompa mı diye düşündük ama referans numarası aynı.Aynı gün servise gelen bipperı tek tek test ettik kmler çoğaldıkça sesde azalıyor enteresan
    Ben arkadaşımın arkadaşının 307 sini eğilip dinledim(tabii tuhaf bakışlar altında ) ses gelmiyordu, özellikle sordum pompaya tamir, bakım yaptırmamış.
    Sonra şu lafın haklılığını düşündüm: ''sorun var çözülüyorsa alman,sorun yoksa japon, sorun var çözülemiyorsa fransızdır''

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)