Arkadaşlar 195 50 15 toyo pxr888 olarak getirmeyi düşünüyorum bu lastik semi-slick olarak biliniyor.yabancı forumlarda iyi olarak bahsediliyor fakat türkiyede bulunmadığı için net bir bilgi sahibi değiliz kullanan bileN varsa paylaşırsa sevinirim![]()
Arkadaşlar 195 50 15 toyo pxr888 olarak getirmeyi düşünüyorum bu lastik semi-slick olarak biliniyor.yabancı forumlarda iyi olarak bahsediliyor fakat türkiyede bulunmadığı için net bir bilgi sahibi değiliz kullanan bileN varsa paylaşırsa sevinirim![]()
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
forumdan kadett_gsi nick li üye getirtmişti yeni yurtdışından...
onunla iletişime geçebilirsin,
Loading...
Yurt disinda en cok kullanilan semi slick ama nittoyoda bak karsilastirmalarda nitto cok onde
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
:. Mutlu Performans & Lastik .:
teşekkürler, burası mı?
Fiyat alan burada paylaşabilir mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu lastiği çok yakında tedarik edicem adetli olarak isteyenlere yardımcı olabilirim.
195 50 15 r888 geldi ilgilenen olursa yardimci olabilirim
Şu forumda bir pm çılgınlığı var gidiyor neden pm atıyorsun her fiyatı öğrenmek isteyen sana pm mi atmalı ? Yaz san şuraya herkes fiyat konusunda bilgilense çok mu kötü olur ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Konu satılıklarda olsa bu tepkiyi versen anlarım, forum genel bölümde lastik hakkında bilgi alınmak istenmiş, burada pazarlama yapıcak hali yok. tabikide pm atıcak. sende merak ediyorsan seninde pm atman gerekicek.
Failure is not an option.
Kusura bakma ama ben bu durumda abest bir şey göremiyorum bak kendin diyorsun "lastik hakkında bilgi alınmak istenmiş" fiyatıda buna dahil ki en önemli kriterlerden biri değilmi bu ? Pazarlama yapsın demiyorum zaten ama merak ediyor insan kaça bu lastik diye herkesin pm mi atması gerekiyor ? Sizin mantığınızla örtüşebilir ama bana normal gelmedi bu durum tepkimi gösterdim.
Ayrıca her isteyene pm göndermiş yada fiyatı burada yayınlamış hiç bir farkı yok bu işin pazarlama yapmaksa niyet iki şekilde de yapılır.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Fiyat alabilirmiyim
Arkadaslar konu ticari amaca kaymamasi icin fiyat yazmiyorum ***** sitede ilani var yada pm yoluyla bilgilendirebilirim ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)