michelinin ebatı farklı olduğu için kıyaslama yapamayız aynı ebatlarda olması gerek ..1 kasım itibari ile belli olacak ak g.. kara g...![]()
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
Birçok testte en iyi ıslak&kuru performansı veren, benim de testlere güvenip alıp gayet de memnun kaldığım turanza'ya bak sen. Aynı ebat Petlas daha üstün çıkmış hem ıslakta, hem yakıtta... Vay be... Harbiden yeni şehir efsanesiymiş...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
o degilde avrupada lastiklerde 1 den 6 ya kadar sayilarla lastigin omrunu belirten bir uygulama var. keske o gelse turkiyeye once.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
ilginç... impetus revo ne alemd emerak ettim şimdi...![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
lastik gürültüsünde en verimli desibel sayısı acaba kaç.. bu sayılar hepsi bir yana lastik gürültüsü için iyi olmuş alıyorduk falanca lastiği bir ton para verip yola bir çıkıyorduk bütün asfalt sesi yol gürültüsü aracın içinde oluyordu geride veremiyorsun ya kullanıcan o gürültüyle yada satıp başka alıcan..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Karda Kışta, her koşulda havada karada Petlas
Bu arada bendede turanza var yerli malı yurdun malı Petlas adındanmıdır nedir hiç ilgimi çekmedi bugüne kadar.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
gürültü umrumda değil isterse mehter marşı çalsın lastikler.Benim için tutunma ve fren performansı önemli. Bunun için en ideal lastik hangisidir ?
iyi olmuş bu en azından detaylar üzerinde yazıyor bilmeyen tüketicilerde öğrenmiş olur
Bu uygulama geçtiğimiz ay Bridgestone ve Lassa'da başladı.
Benim lastiklerde Potenza haftada bir uğrarım lastik havası için. Geçen ay harıl harıl çalışıyorlardı etiketleme için, ne diye sorduğumda aynen konu başlığını söylemişti Bridgestone'daki arkadaşım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)