Adam pis patlamış
Sabah Web TV - Dünya - Otabanda kaza kameraya yansıdı!
Adam pis patlamış
Sabah Web TV - Dünya - Otabanda kaza kameraya yansıdı!
ne uyarı var başka birşey sol tarafta götüm götüm durmuşlar. o kazanın olacağı bariz belli. yazık günah vallahi adam kesin mefta.
zaten ölülerin olduğu kaza yerinde kameralara poz verip oynayan bir milletten daha ne beklenebilir.
Sabah Web TV - Dünya - Kazada ölen yolcuların önünde dans etti
Bana sorarsaniz sansli bir vurus tam vurma aninda darbe almamis hafif ytirmis motoru arka sag lastige vurunca ucmus ustunden eger korumalari tamsa vede kenar bariyerlere hizli bi dalis yapmadiysa %90 yasiyordur..
Kadir abi gerek yok bole videolara korkutma insanlari![]()
fena patlamış ya allah kımsenın basına kaza bela vermesın
Bu arada durdurup izliyorum, ama motoru kulananin vurduktan sonra nedeye dustugunu goremedim! Bariyere suruklenen motor degilmi?
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Rusya da gecis üstünlügü konusunda trafikte soyle bir olay var kırmızı yansa yaya duramıycagınızı anlasa bile onunuze atlar, kavsaktan donuceksinizdir yesil yandı diye arabanın duramıyacagını anlasa bile cıkar ve cok ciddi kaza olur sonrada iner dururlar orda polis beklerler 4 saat,Bu videoda da o frene basan arabanın onundeki sapsallarda kesin basit bir sebepten dolayı birsey olmustur ve sol seritte bir anda durmaya kalkmıslardır.
adam arabanın üstünde kaldı heralde. ben göremedim :S nereye düştü bu vurduktan sonra.
#KGdetanirlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)