User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: ps3 bağlantı sorunu?

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ps3 bağlantı sorunu?

ps3 ile 10 gün öncesine kadar sıkıntısız online oyun oynayabiliyordum ancak son 10 gündür sıyırmak üzereyim durduk yerde oyundan atmaya başladı system uptade yaptım düzeldi gibi 2 gün sonra dns error verdi.nette araştırdım 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 dns leri girdim düzeldi.

dün akşam ise ip hatası vermeye başladı ip :failed elimden geldiğince bişeyler denedim ama bir türlü olmuyor beceremedim.bu konuda bilgili arakadaşlarımız kesin vardır forumda.yardımlarınızı bekliyorum.
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu arkadaşlar bir bilenimiz
    barnak bassam olurmu ?

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lokal bir sorundur belki oyle durumlarda hic ayar degistirmemek en iyisi bence.Arada atar obur gun duzelir bende.Harici her gun online oynarim bir sorun yasamiyorum.

Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ps3 ile 10 gün öncesine kadar sıkıntısız online oyun oynayabiliyordum ancak son 10 gündür sıyırmak üzereyim durduk yerde oyundan atmaya başladı system uptade yaptım düzeldi gibi 2 gün sonra dns error verdi.nette araştırdım 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 dns leri girdim düzeldi.

dün akşam ise ip hatası vermeye başladı ip :failed elimden geldiğince bişeyler denedim ama bir türlü olmuyor beceremedim.bu konuda bilgili arakadaşlarımız kesin vardır forumda.yardımlarınızı bekliyorum.
    modem kurulumunu tekrar gerçekleşirin modemin arkasında reset tuşu var 10-15 basıp ışıklar sönünce modem arayüzünden tekrar kurulum yapın birde bazı modemlerde arayüzünde bi olay var onu bende çözemedim müşteri temsilcisine ps3 ile oyun oynamak istiorum gibisinden birşeyler söylerseniz onlar ordan sizi yönlendirektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    modem kurulumunu tekrar gerçekleşirin modemin arkasında reset tuşu var 10-15 basıp ışıklar sönünce modem arayüzünden tekrar kurulum yapın birde bazı modemlerde arayüzünde bi olay var onu bende çözemedim müşteri temsilcisine ps3 ile oyun oynamak istiorum gibisinden birşeyler söylerseniz onlar ordan sizi yönlendirektir.
    aynen bu şekilde yaptım.reset atıp zyxel teknik servisi aradım.modem arayuzunden yeniden kurulum yaptık ve ps3 için port açtık.sorun düzeldi.

teşekkürler arkadaşlar.
    barnak bassam olurmu ?

Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bu şekilde yaptım.reset atıp zyxel teknik servisi aradım.modem arayuzunden yeniden kurulum yaptık ve ps3 için port açtık.sorun düzeldi.

teşekkürler arkadaşlar.
    rica ederim ne demek iyi kasmalar

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her oyundan atmada veya psn baglantısı kopmada ayarlarla oynamayın psn de böyle şeyler cok yasanıyor xbox 306 ın live si gibi kaliteli degil ücretsiz sonucta psn. bende senelerdir psn deyim alıstım artık bu durumlara
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her oyundan atmada veya psn baglantısı kopmada ayarlarla oynamayın psn de böyle şeyler cok yasanıyor xbox 306 ın live si gibi kaliteli degil ücretsiz sonucta psn. bende senelerdir psn deyim alıstım artık bu durumlara
    oyundan attığında hata vermiyorsa sorun yok ama dns hatası verdi.dns leri değiştirdik 2 gün idare ettik bu sefer ip almıyor.sonra ben hep çorba ettim ayarları
    barnak bassam olurmu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)