Arkadaşlar 99 model 306 GTI alıcam inşallah, 306 GTI ile ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istedim, nesi iyi nesi kötü....Dökülün bakalım
Ciddi yorumlar bekliyorum bilgilerinize
Arkadaşlar 99 model 306 GTI alıcam inşallah, 306 GTI ile ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istedim, nesi iyi nesi kötü....Dökülün bakalım
Ciddi yorumlar bekliyorum bilgilerinize
temizini bulursan güzel bi araç
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
iyi olan taraflari bence =
Filtre + egsoz sesinin guzelligi
Standart bi sekilde guzel bi amortisör yay kombinasyonuyla indiginde cok tatli durmasi
Siyah ve beyaz renklerinin cok yakismasi
İnsallah temizini bulursunuz.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Cumartesi arabayı gösterecem bi uzmana, benim gördüğüm kadarıyla temiz, çok yaktığı bilgisini öğrenmiştim fabrika verisine göre 100 km ortalaması 10 litre, yol tutuşu ve yürüyeni 306 GTI ların iyimiş doğrumudur bilemem, donanım olarakta fena değil gibi.... Yorumlara devam Help Meeee
Temizi ve kazasızı deli gider.
306 da bence asla tampon olayina felan girilmemeli derim dusunce warsa![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Ahahahaaa Askerden sonra böle oldum sorryspeed Nickli Üyeden Alıntı
Cemalim Tokat manyağı olmana az kaldışaka bi yana Typera heleki Cemonun Typerının eline su dökemem, ama belki dökerim, ya dökemezsem amaaaan nolcak dökerim, yok yok dökemem, dökecem işte
.....Neyse deneriz kayınçooooo
![]()
Buarada dua edinde arabanın bi sorunu çıkmasın, body kit olayına gelince, bu işe pek girmeyi düşünmüyorum, sade ama can yakıcı olması tercihim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)