Aracımın şu an ki hali bu:
Düşündüğüm halide bu göz kararı
Sizce tamponları boyatmalımıyım boyatırsam çok mu sade durur araç birde tamponu boyattığım jantların rengi beyazmı kalmalı yoksa gunmetal mi yorumlarınızı bekliyorum
Aracımın şu an ki hali bu:
Düşündüğüm halide bu göz kararı
Sizce tamponları boyatmalımıyım boyatırsam çok mu sade durur araç birde tamponu boyattığım jantların rengi beyazmı kalmalı yoksa gunmetal mi yorumlarınızı bekliyorum
AP Type-R
Tamponun sis farlı olanı alıp boyatırsan daha şık durur![]()
Yorumlarınız için teşekkürler bilmiyorum bu araçta sis bana yamalı don gibi gözüküyor sevmiyorum sisi![]()
AP Type-R
bence tamponu boyat faka işaretledin yerden değil tamponun ızgarsının alttından başlayıp plakalığın üzerine kadar olan bölümü mat siyaha geri kalan yerler beyaz olsun.jantlar aynen kalsın kaliper boyasındaki renkte jantın kollarından birine jant markasının logosunu veya ismi yaptır reklacıya içine sinmiyorsa 2ci el bbs al forumda gırla var aynalarda yarısı siyah yarısı beyaz nasıl olurdu diye düşündüm karar veremedim sende bi düşün pejo amblemi kırmızı olabilir vs vs. zevk renk meselesi
boyalı yakışmış![]()
Kesinlikle Boyatılmalı Sis + Güzel Bir Liple Nokta Atışı Olur .
jantlarda gunmetal olursa nokta atışı olur
tamponu boyatırsan çok daha şık durur.. jantların modeli aynı kalsın elleme sadece rengi gunmetal yap
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
boyalı gitmiş araca bence
Benim fikrim kesinlike boyatın çok hoş durmuş 2. fotodaki oynanmış hali![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
2.0 HDİ orjinal tamponlarına benzeteceksin yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)