User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: 2012 corsa D color edition donanim sıkıntısına çare:(

corsaedt
    Misafir

2012 corsa D color edition donanim sıkıntısına çare:(

Arkadaşlar aracımdan çok memnunum burdaki servis biraz sıkıntı olduğu için her türlü işleme garanti dışı veriyor. Adamlarla zaten papaz oldum o yüzden bir şey yaptıramıyorum..Sonradan eklemek istediğim şeylere bile benden imzalı kağıt istiyorlar herhangi bir şey olursa mesuliyet kabul etmeyeceğime dair..O zaman arabayı oyuncak gibi oyna oh ne ala..Aracımda ;ESP yok zaten o takılamaz bari yağmur ile far sensörü taktırmak istiyorum ancak bu sefer de bunun için tesisat olup olmadığını bilmiyorum okuma lambasını söktüm elimi tavanın içine soktum herhangi bir kablolama tesisatı göremedim..Sizce bu işlem mümkün müdür?

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır mı aldınız aracı ? hoşgeldin ayrıca

corsaedt
    Misafir
    hoşbulduk sağol cevabın için..Evt aracı nisan ayında 0 olarak aldım ama daha fazla para vermek istemediğimizden ve opelin o zamanki indirimlerini kaçırmayalım diye müşteri hizmetlerini gazına geldik ilk aracımızdı o yüzden artık bütün çakallıkları öğrendik ama iş işten geçmişti ilk arabamızı olunca heyecan yaptık keşke 2 milyar daha vereydim de esp ve görüş paketi alaydım..Aracımdan çok memnunum ama böyle sürmeyi kolaylaştıran donanımların olmaması sinir bozucu servis de elinden kağıt alırım öyle yaparım diyor..(sadece sensörler için).. Hiçbir şey taktıramıyorum..***** garanti olayları..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka servise gitmeyi denediniz mi ? çünkü her servis aynı değildir yada dışarıda yaptırmayı deneyin servis buna dikkat etmez yaptırsanızda

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tip sonradan müdahaleler, sonradan donanım ekleme çabaları orjinali gibi verimli olmadıkları gibi ekonomik de olmuyorlar. Hatta çıkarabileceği muhtemel sorunlar da cabası.

Sizin için çok elzem bir donanım varsa ancak o maliyetine katlanılıp eklenebilir. Ama eğer üst paketteki çoğu donanımı istiyorsanız aracı satıp donanımlısını almanız en mantıklısı. Bu haliyle donanım eklemek için yapacağınız masraf hem aracı garanti dışı bırakacak, hem ikinci elde orjinal donanımlısı gibi değer katmak bir yana, kurcalanmış araba olarak değer kaybettirecek, hem de maliyeti satıp donanımlısını almayı aşacak.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke sıfır alırken paraya kıysaydınız

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazende şans meselesi , o anda bayide olan araç , renk model vs. gibi nedenlerden ötürüde olabiliyo..

Mst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence garanti süresinin bitmesini bekle, sonrasında aklından geçen ne varsa tamamla, uygula. Konya'dasın sanırım, yetkili servisin sıkıntılı olduğunu bikaç kişiden daha duydum, bence garanti sona ermeden hiç uğraşma.
    Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..

corsaedt
    Misafir
    Alıntı Mst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence garanti süresinin bitmesini bekle, sonrasında aklından geçen ne varsa tamamla, uygula. Konya'dasın sanırım, yetkili servisin sıkıntılı olduğunu bikaç kişiden daha duydum, bence garanti sona ermeden hiç uğraşma.
    Ben çok kavga ettim onlarla..Opel süper araba allahtan fazla arıza vermeyen bir araç seçtim..Sürekli servistekileri de yaptıkları hatalardan dolayı şikayet etmekten bıktım.. Müşteri hizmetleri zaten ayrı bir olay..Hiç ilgilenme diye bir şey yok..Bunlar zaten opeli karalıyorlar..
    Yaw beklesem ne olacak 1,5 sene beklemem gerek..Zaten esp taktıramıyorum bilmiyorum yani..aracımı da çok seviyorum..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence fazla bir önemi yok , far sensörüyle yağmur sensörünün...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

corsaedt
    Misafir
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence fazla bir önemi yok , far sensörüyle yağmur sensörünün...
    Aracın en azından donanımlı bir seviyede olduğunu gösteriyor..bir e gereklilik artık..

corsaedt
    Misafir
    Arkadaşlar en son mesajım yağmur sensörüyle alakalıydı daha sonraları touch and connect taktırdım..Corsacılar bilen bilir, navigasyon ve bluetooth sistemi..Ayrıca otomatik kararan aynayı da taktırdım sadece yağmur sensörü kaldı..Tüm parçaları aldım ancak tesisatı elle yapmak yerine orjinal arıyorum bu konuda yardım edebilir misiniz? Acaba nereden bulabilirim.Ebay'i artık her gün taramaktan bıktım..Türkiye'de zaten çok nadir var..Şansım çok düşük ama yine de sizden yardımlarınızı bekliyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)