Selamlar.
Aracımın iki ay önce muayenesi bitmiş 4 gün evvel polis çevirmesinde öğrendim neyse 7 günlük bir süre verdiler vs. dün tüv-türk e gittim şase numarasından kaldım.Mevzuda şu, aracın kaputu açıldığında hemen ön panelde fabrika tarafından iki perçinle çakılmış bir levha var aracın genel bilgileri şase numarası maksimum yük ağırlığı vs. hepsinin işlendiği bir levha.Bu levhayı genel olarak tüv-türk kabul etmiyormuş aracın sağında solunda kaportaya çakılmış şase numarası aramaya başladılar bulamayınca sanayiye gidip baktırmamı istediler.
Gittim sanayiye 3 saat sonunda ön sağ koltuğu ve taban halısını sökerek ayak basılan yerde numara olduğunu gördük numarada birebir aynısı tutuyor.Bu sabah muayene istasyonuna gidip numarayı gösterdim bu seferde başında ve sonunda yıldız işareti olması gerekiyor dediler öyle kaldı.
Şimdi benim ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ? Nereye gidip bu konuda hakkında yardım istemeliyim ? Yıldızlarına sokayım arkadaş numarayı buldukta birde yıldızı kaldı sinir olmamak elde değil 79 model araçtan bahsediyoruz bunlar yıldız peşinde.![]()
![]()
![]()