User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: tıbbi mümessillik?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tıbbi mümessillik?

daha önce sevmediğiniz bir işte çalışmak diye bir konu açıp derdimi anlatmıştım

şimdi çözüm için adım atmak istiyorum tıbbi mümessillik dikkatimi çeken bir meslek nedense şu son benzin zamlarından sonra benim neden şirket arabam yok diye isyan ettiğim bile oluyor

şaka bi yana girişken ağzı laf yapan geçmişi fırıldak yeni yeni biraz durulmuş bir adamım ve sabit maaşla çalışmak bana gelmiyor emeğimin karşılığını kapasitemi kullanarak almak istiyorum

onun dışında küçük bir ilçede yaşamaktansa ankarada kendi şehrimde yaşamak için başvuru yapmayı düşünüyorum

önlisans turizm lisans olarakta örgün işletme mezunuyum

6 yıllık ehliyetim var aktif olarak araç kullanıyorum

sektörle ilgili bilgisi olan çalışan yardımcı olabilecek birileri varsa iş hakkında bilgi ve fikir verirlerse sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın arkadaşım geçen hafta istifa etti. Altında araba, eczacıların, doktarların kaprislerinden bıktım yeter diyordu. Hayattan soğudu bu yüzden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın arkadaşım geçen hafta istifa etti. Altında araba, eczacıların, doktarların kaprislerinden bıktım yeter diyordu. Hayattan soğudu bu yüzden...
    330 tane ergenin kaprisiyle uğraşıyorum gece gündüz ve 16m2 bir odada yaşıyorum kendi yatağım diye bir kavram yok hayatımda bi kaç gün hayraboluda bi kaç gün edirnede bi kaç gün keşanda bi kaç gün istanbulda bi kaç gün ankarada uyuyorum bazı geceler haliyle otobüste

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir eczacı olarak pek tavsiye etmem.

kendim değil de diğer meslekdaşlarımın karşılarındaki adamın da üniversite mezunu olduğunu unutup onlara değersiz bir insan gibi davranış göstermeleri üzüyor beni.
    ya da lise mezunu kalfalar bile adamlarla iletişimde aşırı halde lakayt davranıyorlar.

sonuçta gururu önemli olan bi insanın yapacağı iş değil. ha dersen benim için problem değil sen bilirsin.

yakıt işi güzel de firmalar mümessilin burnundan getiriyorlar o benzini. en satılmayan ilaçtan aylık 5000 kutu kota veriyorlar. ve prim almak için o kotayı aşmanızı istiyorlar. çok zor yani.
    işin bi de doktor kısmı var tabi. ilacı hatırlatmak yetmiyor bazen. laptop ya da nakit para isteyecek kadat büyütebiliyorlar işi.

baştan sona sıkıntı yani
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin içinde birilerine ağız eğmek var yani? hep bölemidir bu iş etrafımda uzaktanda olsa çalışan tanıdıklarım var biri 10 yıldır diğeri4 yıldır bu işi yapıyorlar ve keyifsiz değiller

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda aratırsan aqustic nicki arkadaş bi konu acmıstı orda bayağa bayağa yazılmıstı onu bul derim

yasak deliciden girdiğimden bulmakla uğraşamadım
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mümessillik dışarıdan baktığın zaman olanakları güzel takım elbiseler arabalar filan gayet hoş görünüyor fakat içine girdiğin zaman durum biraz farklı,kuzenım Türkiyenin en büyük ilaç firmalarında çalıştı maaşı filan süperdi bölge müdürlüğü teklifi bile aldı fakat zamanı geliyodu akşam eve geldiğinde sinirinden ağlıyodu.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet zamanın da konu açılmıştı.Yapılabilir fakat uzun süreli mi bilinmez dayanılabilir mi ? Ya gözünü kulağını tıkayıp aşırı rahat olacaksın ya da yapmayacaksın. En ufak bir olumsuzluğu sorun eden birisi için asla tavsiye edilemez Yapanlarda yapıyor aslında işin içerisine girmeden pek bilemiyoruz her işte olduğu gibi . Fakat hizmet sektörü zordur hele ki bir şeyler satmak..
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda aratırsan aqustic nicki arkadaş bi konu acmıstı orda bayağa bayağa yazılmıstı onu bul derim

yasak deliciden girdiğimden bulmakla uğraşamadım
    konuyu buldum okudum

doktora eczacıya karşı ezilende var ezilmeyende diye düşünüyorum

ayrıca hayatımı sürdürmek için değil sermayemi oluşturana kadar 3-5 sene çalışıp biraz birikip yapmak için çalışıcam

ki daha önce bir devremülk satış firmasında satış danışmanlığı ve satış müdürlüğü yaptım sektörü az çok bilirim

her zmn bi yedeğin vardır ama satışların iyiyse seni kaybetmeyi göze alamazlar ertelerler

galiba bu işi yapıcam tüm sıkıntılarının farkında olarak

işletme mezunu alıyorlar heralde dimi?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıyaslamayı sen yapacaksn artık şmdiki işinle mümessiliği herrkesin ayrı bi hayatı ayrı bi sabrı var bu kararı en iyi sen verirsin

hayırlısı olsun simdiden
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç girme kanka özel trakya hastanesinde 5 6 ay satın alma ve bilgi işlemde calıştım davulun sesi uzaktan güzel boşver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç girme kanka özel trakya hastanesinde 5 6 ay satın alma ve bilgi işlemde calıştım davulun sesi uzaktan güzel boşver
    başkan işe iyi demiyorum ama bana katacağı şeyler şu an ki yaşantımdan çok daha üstün olacak en önemlisi tekrar ankaraya dönücek olmak yeticek hayatımı düzene sokmaya

yoksa burda serseme agresifleştim artık

askerlik planım yoktu şu an için ama buradan kurtulamk için askere gidicem çözüm olsun diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne mezunu olduğunun ne önemi var ki? Benim arkadaşım düz lise mezunu ve 1 senedir çalışıyor clio symbol var altında kotalı mazot sistemiyle çlışıyor geziyor dolaşıyor mutlu gibi görünüyor ama diğer yandan başka iş arıyor.. Diğer bir tanıdığım sektörün en iyilerinden uluslararası bir firmada iyi bir konumda açık açık *öt yalayacaksın diyordu bende mümessillik işine girmek istediğim.. Altında DSG jetta var 10.yılı bu işte dr.a ilaçları alması için laptop bile aldığını belirtmekte.. Ama yinede çok şikayetçi değil çünkü üst seviyelere tırmanmış biri o da altındakileri eziyor işte her iş yerindeki hiyerarşik düzen..

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gezeyim dolaşayım diyorsan marlboro adamlığını kovala derim, çok zor ama imkansız değil, maaşları da gayet iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet müsessillik zor bir iş onun arkasından koştur,bunun kapısında bekle,olmadı şimdi git yarın gel vs. yıpratacaktır ama kendi memleketin,kendi ortamında bulunma arzun ağır basıyorsa söylenecek bir şey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide b planım hatta c planımı oluşturucam elbette mahkum kalmicam mümessilliğe bankalara girerim banka sınavlarını veriyorum mülakat sorunumda yok ama dil problem o yüzden dilimi geliştirebilirim

onun dışında ztn çok efor sarfetmeden memur oldum bir sonraki sınava çalışarak girip daha iyi bir puan alabilirim cebimde durur puanım

ztn beni bu şekle sokan ailemin sabırszlığı ben bekleseydim haziranda ankaraya atanıyordum ama verdiler gazı hayraboluya düştüm

erdi52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorum. gerek doktor gerek mümessil gerek eczacı bi çok arkadasım var ama emin ol sadece gözlemimle ifade edicek olursam cidden çalışılacak bi meslek değil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Etrafımdan duyduğum kadarıyla evini taşımaya mümessili çağıran doktorlar var düşünün artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aramızda çalışan arkadaş varsa güncel sorunlarını durumlarını bekliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)