arkadaşlar ps3 slım oyuna fazla dalınca ısınıyor ***** bu laptop soğutucu fanını ps3'e bağlasak ps3'e zarar verirmi?cevaplar için şimdiden herkeze teşekkür ederim.
arkadaşlar ps3 slım oyuna fazla dalınca ısınıyor ***** bu laptop soğutucu fanını ps3'e bağlasak ps3'e zarar verirmi?cevaplar için şimdiden herkeze teşekkür ederim.
dostum aşırı bir ısınma söz konusu ise bir yere göster bence çünkü aynı şekilde benim'de 24 saat kalsa aşırı ısınma yok, tabi altında ısınmasına etki edicek bir durum yoksa reciver vs gibi...
ps3 ü ooynarken açıkta bi yere koy o zaman abi. ben arkası üstü yanları altı kapalı olduğu halde 24 saatten fazla acık bıraktığım oldu çok şükür aşırı bi ısınma gözlemlemedm.
edit. tak abi hiçbi şekilde zaarar vermez o fan![]()
Fat kasaysa, hele ki ilk üretimse ısınır. Elektrik süpürgesi ile hatta mümkünse devri ayarlanabilenler var, onlardan biriyle düşük devirde fan tarafındaki tozları alırsanız bayağı ferahlar makine.
kaliteli bir soğutucu(logitech,a4 vs.vs...) fan almazsanız ana kartı bile yakarsınız.bu ps3 için de geçerli laptop için de masaüstü içinde...piyasada 10-20 TL'ye satılan laptop soğutucularından uzak durun...
Usb portundan bağlamak zarar vermez ama aklınızda soru işareti kalmaması adına bir elektronikçiden 12v adaptör alın sogutucunun usb uçlu kablosunu kesip kabloları aynı renklerle bağlayın, elektrik bandı ile izole edin. Hem soğutucunuz olur hemde ps3 den güç almak zorunda kalmazsınız![]()
ayrıca soğuk çalışan her elektronik cihaz hem daha sağlıklı çalışır hemde ömrü kısalmaz![]()
Herhangi bir problem olmaz o portlar fixdir zaten niye ole bisey yaptim bilmioyurm ama fan usb sini iphone sarjina takip basimjn yanina koymustum yaz gunu cok sicakti diye![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)