User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Kayserililerden rica ?

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kayserililerden rica ?

Nasipse ilk aracımı alacağım tercihimi de aşağıdaki araçtan yana kullandım. Telefonda görüştük ama Kuşadası'ndan kalkıp kötü bi sonuç çıkıp dönmek kötü olur hem maddi hem manevi. Zaten kısıtlı öğrenci bütçesiyle kendime ait bi araba alayım dedim iyice elime yüzüme bulaşmadan bakabilecek bi abim/kardeşim varsa çok makbule geçer. Gelince bi yemek ısmarlarım masraflarını karşılarım çokta teşekkür ederim.

Fiat Tempra 2.0 i.e 8V 1995 Model 6.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 98688791

Belki sizin gibi type R s2000 baktırmıyorum ama sorunlu bi araç alıp dönmek korkutuyo

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasipse ilk aracımı alacağım tercihimi de aşağıdaki araçtan yana kullandım. Telefonda görüştük ama Kuşadası'ndan kalkıp kötü bi sonuç çıkıp dönmek kötü olur hem maddi hem manevi. Zaten kısıtlı öğrenci bütçesiyle kendime ait bi araba alayım dedim iyice elime yüzüme bulaşmadan bakabilecek bi abim/kardeşim varsa çok makbule geçer. Gelince bi yemek ısmarlarım masraflarını karşılarım çokta teşekkür ederim.

Fiat Tempra 2.0 i.e 8V 1995 Model 6.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 98688791

Belki sizin gibi type R s2000 baktırmıyorum ama sorunlu bi araç alıp dönmek korkutuyo
    Bi ara sahibiyle konuşmustum kardeşime alacaktık alalım temiz diye sonra vazgeçmiştik Uno aldık. Araba iyi diyordu tabi fiyat yüksekti sanırım. Ama araba temiz duruyor istersen bakarım ben ama hafta sonu olur ancak.
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende konu açacaktım Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 100965471 için, tanıyan bilen var mı, Ankara'dan boş bir hayal için gitmek istemedim, konu açan arkadaşın affını rica ederim
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi ara sahibiyle konuşmustum kardeşime alacaktık alalım temiz diye sonra vazgeçmiştik Uno aldık. Araba iyi diyordu tabi fiyat yüksekti sanırım. Ama araba temiz duruyor istersen bakarım ben ama hafta sonu olur ancak.
    Çok iyi olur p.m attım telefondan görüşürüz abi artık.

Birde tempraların bu 2.0 8v motorları benzin canavarı mıdır tüpte nasıldır ? çok yakar mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç mart ayında el değiştirmiş görünüyor. Bakan arkadaş ilanda belirtilen bakımın faturasını falan görürse iyi olur.......
    KM orjinal mi acaba? 17 yılda 100.000 km......
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç mart ayında el değiştirmiş görünüyor. Bakan arkadaş ilanda belirtilen bakımın faturasını falan görürse iyi olur.......
    KM orjinal mi acaba? 17 yılda 100.000 km......
    Bende pek orijinal olduğunu sanmıyorum kilometrenin ama ağır kazası ve arızası yoksa bu yaştaki araba için kıl tüy kurcalamakta pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Dediğiniz gibi faturaları duruyorsa çok iyi olur.

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tempralarda bazı modellerde km sayacı 5 haneli yani 99 999 dan sonra sıfırlıyor bazılarında da 6 haneli...

Benim tempram aldığımda 03 100 km deydi ama 103 bin miydi yoksa 303 bin miydi bilmiyorum

Birde ben aldığımda da yeni bakımdan çıktı denmişti 4 ay sonra triger sıyırdı baktırırken triger kapağını söktürüp kayışın yeni olup olmadığına bakın faturaları durmuyorsa eğer
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tempralarda bazı modellerde km sayacı 5 haneli yani 99 999 dan sonra sıfırlıyor bazılarında da 6 haneli...

Benim tempram aldığımda 03 100 km deydi ama 103 bin miydi yoksa 303 bin miydi bilmiyorum

Birde ben aldığımda da yeni bakımdan çıktı denmişti 4 ay sonra triger sıyırdı baktırırken triger kapağını söktürüp kayışın yeni olup olmadığına bakın faturaları durmuyorsa eğer
    Evet haklısın, Bahattin abi ile akşam telefondan görüşeceğiz numarasını yolladı sağolsun ondan rica edeceğim detaylı bakabilir/baktırabilirse ona göre gidip alırız inşallah.

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet haklısın, Bahattin abi ile akşam telefondan görüşeceğiz numarasını yolladı sağolsun ondan rica edeceğim detaylı bakabilir/baktırabilirse ona göre gidip alırız inşallah.
    Valla ben bakarım sıkıntı olmaz inşallah ama bu tempranın en tutulmayan modeli zaten tempralar pek tutulmuyor. Gerçi bu parayada donanımı iyi en azından. inş bi sıkıntısı yoktur. 3 ay önce filanda ilandaydı iyi diyordu o zaman bakalım belli olur yakından.
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben bakarım sıkıntı olmaz inşallah ama bu tempranın en tutulmayan modeli zaten tempralar pek tutulmuyor. Gerçi bu parayada donanımı iyi en azından. inş bi sıkıntısı yoktur. 3 ay önce filanda ilandaydı iyi diyordu o zaman bakalım belli olur yakından.
    Abi sağda solda duyduklarım okuduklarım 1.6 karbüratörlü tempra ile 2.0 enjeksiyonlu aynı yakar en azından 2.0 daha performanslı diye düşündüm ve donanımı zengin en azından gidip boş bi civic ef alıp 6-7 bin vermek yerine kararımı bu yönde kullandım yola civic ef diyerek çıkmıştım bilmiyorum doğru mu yaptım

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bela olur,boyası pek iyi durmuyor eğer yansıma beni yanıltmadıysa.
    O fiyatlara donanımlı araç bence mantıklı değil zaten.20 yaşını aşmış bir arabada ne kadar az donanım varsa bence o kadar iyidir.Eski araba sonuçta Arıza verse gereksiz birsürü masraf...
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)