Arkadaşlar yeni gsi aldım bir motor bakımlarını yaptırmam lazım öncelikle sonrasında yüklemek için neler yapılabilir fikirlerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar yeni gsi aldım bir motor bakımlarını yaptırmam lazım öncelikle sonrasında yüklemek için neler yapılabilir fikirlerinizi bekliyorum...
huzur spec...
nerede almancılar![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Merhaba...söylediklerini dinlicem kardeşim...yeni aldım ve araştırmaya başladım önceden honda si yaptım keyifli oldu ama dikiş tutturamadım bir türlü si dan önce corsa gsi aklımdaydı.hafif bir kurcalama ile keyifli bir hal alacağını düşünüyorum.hayırlısı bakalım...) acıbademdeyim ben...
huzur spec...
Merhabalar oncelikle hayirli olsun size, corsa gsi donanim ve fiyat bakimindan alinabilicek en verimli araclardan biridir. Daha onceden birisi yazmis mantzel emme, egzoz, chip, guzel bir filtre kiti hatta yapilabiliniyorsa komple farin icini alaraktan filtreyi oraya yonlendirmek. Filtre sesi inanilmaz guzel bir aractir. Egzoz konusunda ben 48 lik komple lexmaul almistim ama pek membun kalmadim diyebilirim daha verimli olarak 51 lik yapma dediler ama denemeden bisiy diyemem... Yol tutusu olarak 3,5 luk yayla inanilmaz bir degisim yasarsiniz gayet guzel yol tutar. Lastiklerinize cok onem verin arkasi daha bos oldugu icin kolay savurur. Genel olarakta radyatorunun orjinal olmasina ozellikle onem verin. Bunlari yaptiginiz taktirde guzel hos bir arabaniz olur ama bir 106 veya vti degil aklinizdan cikarmayin (swap yada asiri olarak motora girmedgnz surece)
Not: aracin bakimlarini ve modifiyesini kesinlikle daha once opel le ugrasmis birine yaptirin...
Buda bir video olsun High Spec C16XE On Jenvey Throttle Bodies - YouTube
Mantzelin sesini çok beğenmiştim ben. güzel bir egsoz, güzel bir filtre kiti, hepsini yaptıktan sonra da takılan parçalara göre güzel bir yazılım çok iyi olur bence. Hayırlı olsun, kazasız belasız.
vardı bende bir zamanlar, ecotec mi aldınız dohc mu kaç model araç ? bende keyif almıştım arabadan birtek tipine alışamadım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)