Mission Completedsaolun
Bu nasil odev yahu ? Kaca gidiyorsun ?
kisaca polis memuru birini takip etmis . Arabayi kullanan Cocuk 5 yasindaymis kardesi 2. Ikiside agliyormus fln .
Oh ne gezinti ama,
Robert Vagel RYE,New York'da bir polisdir.Vagel bir sabah restaruantda kahve içiyordu.Kahve molasındaydı.Aniden restaruant kapısı açıldı ve bir adam içeriye koştu.
-Polis,diye bağırdı adam.
Küçük bir çocuğun kullandığı araç caddeden aşağıya iniyor,dedi.
İlk paragraf bu,çevirdikçe yazacağım öbürlerinide.
Yetersiz olduğu için daha fazla pratigi 'kendin' yapman gerekmiyor mu ?
Ben hem ingilizce hem rusça öğrenmeye çalışıyorum. Biraz gayret
Polis Vagel restaruantdan dışarıya koştu,sw bir araç gördü.Araç yaklaşık 25 milden az bir süratle ilerliyordu fakat düz ilerlemiyordu.Vagel polis aracına atladı ve aracı takipe başladı.Vagel aracın arkasındayken polis aracının lambalarını(sirenlerini) açtı.Station wagon yolun kenarına doğru gitti ve orada durdu.
Vogel polis aracından çıktı ve acele bir şekilde station wagona yöneldi,aracın içinde gördüü küçük bir çocuktu.Çocuğun ismi Rocco'ydu ve beş yaşındaydı.Arka koltukta ise Rocco'nun küçük kız kardeşi vardı.O ise sadece 2 yaşındaydı.İki çocukda ağlıyordu.
Oh ne gezinti ama,
Robert Vagel RYE,New York'da bir polisdir.Vagel bir sabah restaruantda kahve içiyordu.Kahve molasındaydı.Aniden restaruant kapısı açıldı ve bir adam içeriye koştu.
-Polis,diye bağırdı adam.
Küçük bir çocuğun kullandığı araç caddeden aşağıya iniyor,dedi.
Polis Vagel restaruantdan dışarıya koştu,sw bir araç gördü.Araç yaklaşık 25 milden az bir süratle ilerliyordu fakat düz ilerlemiyordu.Vagel polis aracına atladı ve aracı takipe başladı.Vagel aracın arkasındayken polis aracının lambalarını(sirenlerini) açtı.Station wagon yolun kenarına doğru gitti ve orada durdu.
Vogel polis aracından çıktı ve acele bir şekilde station wagona yöneldi,aracın içinde gördüü küçük bir çocuktu.Çocuğun ismi Rocco'ydu ve beş yaşındaydı.Arka koltukta ise Rocco'nun küçük kız kardeşi vardı.O ise sadece 2 yaşındaydı.İki çocukda ağlıyordu.
Tam olarak bu.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
yanlış olan en büyük nokta ingilizce hiçbir zaman türkçeye çevrilmemeli, yoksa zerre öğrenemezsin, ingilizce-ingilizce sözlükleri neden icat ettiler sizce?
sizler çeviri yaptıkça arkadaşa kötülük yapıyorsunuz.
Sakin güç...
+1. Bende ingilizce hazırlık okuyorum,hoca internetten yolladı ödevi biyografi oluşturacakmışız onu videoya kaydedecekmişiz kendi sesimiz ve görüntümüzle sonra onu youtube'a yükleyip hocaya linkini yollayacakmışız.Hoca da yabancı Türkçe bilmiyo anlattı bişey anlamadık ama elimizden geleni yapıyoruz. İngilizce'den Türkçe'ye kelime çevirmek büyük yanlış,ingilizce kelimelerin ingilizce açıklamalarını okuyup öyle anlam çıkarıyoruz öğrenmek için şart diyolar.
Ghan Eline sağlık çok teşekkür ederimBu arada yarın 7'de teslim edicem.Elimde sözlük yok, evimden 200 km uzaktayım ,google dan bulduğum ceviriler tırı vırı çıktı .Burayıda sıcak bir aile yuvası gibi gördüğüm için yardım istedim
Bu arada ingilizce hayatımın tamamında vardı ama ben o na bir türlü alısamıyorum hep unutuyorum
![]()
Ortamda bir bayandan çok hoşlanır da millet patır patır konuşurken, bakakalınırsa kamçı olur
Böyle bir durumdan sonra hemen öğrenilir![]()
kanka faceten bana soraydın keşke yaaa naptın sen yeğen![]()
ig: erayender
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)