User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: AÖF Okuyanlar Acil Yardım ??

Murat Özcan
    Misafir

Arrow AÖF Okuyanlar Acil Yardım ??

Arkadaşlar MYO 2 yıllık işletmeyi bitirdikten sonra açıktan 3 ten devam edicek arkadaşım net bir cevap bulamadığımız için tekrar açtık konuyu,sözel bir bölüm istiyoruz içinde matamatik muhasebe olmasın çok zorlandı onlardan,bize kamu yönetimini tavsiye ettiler sözel olarak sizler ne düşünüyorsunuz hangileri kolay ve sözeldir hangisini seçmeliyiz acil yardım edin son kayıt 19 ekim girebileceğim bölümler şu şekilde;

-İŞLETME-
    -KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
    -İKTİSAT
    -MALİYE
    -ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER
    -ULUSLARARASI İLİŞKİLER
    -KAMU YÖNETİMİ

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İktisat biraz daha sayısal ağırlıklı .. İşletme ikisinin ortası ,ama kamu yönetimi de sözel olarak çok basit sayılmaz .Konaklama işletmeciliğini bitirince ne yapmayı planlıyorsunuz ki ? En mantıklısı o zaman kamu yönetimi
    imzasız..

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İktisat biraz daha sayısal ağırlıklı .. İşletme ikisinin ortası ,ama kamu yönetimi de sözel olarak çok basit sayılmaz .Konaklama işletmeciliğini bitirince ne yapmayı planlıyorsunuz ki ? En mantıklısı o zaman kamu yönetimi
    Amaç 4 yıllık bitirmek dostum bölüm ne olursa olsun yani o mantıkla hareket ediyoruz öyle söyliyim

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende araştırıp girmiştim kamu yönetimi kolay kamuyu seçsin

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende araştırıp girmiştim kamu yönetimi kolay kamuyu seçsin
    Sizdemi kamu yönetimi okudunuz acaba ?

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işletemede mat.muh. var.
    iktisat tam sıkıntı.

amacınız tamamiyle 4 yıllık olsun camur olsunsa en kolayı kamu.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Özcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizdemi kamu yönetimi okudunuz acaba ?
    Evet bende kamu yönetimi okudum.Özellikle 3.sınıfı çok kolay kamu yönetimi sayısal ders yok rahatlıkla yapabilir aynı şekilde 4.sınıfta öyle.

Direk tercih yapsın.

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşletme öneririm, benim tercihimde işletme olmuştu.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işletemede mat.muh. var.
    iktisat tam sıkıntı.

amacınız tamamiyle 4 yıllık olsun camur olsunsa en kolayı kamu.
    Anlıyoruz hocam çok teşekkürler aynen dediğiniz gibi 4 yıllık olsun çamurdan olsun mantığıyla hareket ediyoruz bizede kamu yakın geliyor

Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bende kamu yönetimi okudum.Özellikle 3.sınıfı çok kolay kamu yönetimi sayısal ders yok rahatlıkla yapabilir aynı şekilde 4.sınıfta öyle.

Direk tercih yapsın.
    Anladım abicim bizede öyle geliyor kamu önerdiler ama çalışmadan olmaz tabiki çalışırsa dediğiniz gibi kolay gelecektir onada muhtemelen kamu seçiçek buraya yapılan yorumlarda çok önemli bizim için diğer arkadaşlarımızın görüşlerinede bir bakalım tekrardan teşekkürler

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşletme öneririm, benim tercihimde işletme olmuştu.
    İşletme 2 yıllık okudu maliyet ve muhasebe yüzünden 3 yılda bitirdi adam nefret etti sayısaldan hocam

Murat Özcan
    Misafir
    Başka düşüncesi olan arkadaşlar yokmu ?

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Özcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşletme 2 yıllık okudu maliyet ve muhasebe yüzünden 3 yılda bitirdi adam nefret etti sayısaldan hocam
    Hayırlısı diyelim o zaman öyle ahım şahım matematiklik konular yok aslında, tamamen ezbere dayalı inanın. Son yılların çıkan sorularına bi göz gezdirin, hafif mantık yürüterek yapılabilecek sorular olduğunu göreceksiniz.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı diyelim o zaman öyle ahım şahım matematiklik konular yok aslında, tamamen ezbere dayalı inanın. Son yılların çıkan sorularına bi göz gezdirin, hafif mantık yürüterek yapılabilecek sorular olduğunu göreceksiniz.
    Aynen hayırlısı,evet çalışınca oluyor diyorlar ama adamın gözü korkmuş bir kere istemem diyor sayısal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kamu yonetımı okuyorum sayısalı pek ağır değil ama kesınlıkle çalışmak hazırlanmak gerek ..yoksa sıkıntı benım gıbı 1.sınıfta yerınde sayar durursun
    doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...

tttolga
    Misafir
    ben işletme okudum 3te biraz zorlandım finansal yönetim maliyet muhasebesi falan zorladı ama 4 nasıl bitti ben bile bilmiyorum kursun verdiği sorular işimi acaip kolaylaştırdı.. kamu yönetimi sözel tamamda derslerine çalışsan milletvekili bile olursun işletme candır

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum zaten myo da ılk ıkı yıl genel/temel derslerı gormus bundan sonra pek sayısal yokkı 3 le 4 te.

kamu sozel fakat hukuklar fena kasıyo yanı keske ısletmeden devam etseydım yada ısletme secseydım dıyen cok ınsan var. sozel dıye kamuyu kolay sanmayın.

bence ısletmeden devam etsın.

benım de hayatım boyunca derslerım oyle dort dortluk degıldı. ama hıc zorlanmadım sayılır bır ıkı derse bıraz bakındım o kadar.

fakat kaderın cılvesıdır heralde arkadasına sıstem degıstı sımdı aof te kımse ne olcagını bılmıyo.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işletmede mat. yok , muhasebe var oda birz çalışmayla geçilir yani bence ..
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu kan yaptı bende bu hafta kayıt yaptırıcam 3.cü sınıftan

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı kerimvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kamu yonetımı okuyorum sayısalı pek ağır değil ama kesınlıkle çalışmak hazırlanmak gerek ..yoksa sıkıntı benım gıbı 1.sınıfta yerınde sayar durursun
    Anlıyorum ama bizimki 3 ten devam edicek çalışarak tabiki

Alıntı tttolga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben işletme okudum 3te biraz zorlandım finansal yönetim maliyet muhasebesi falan zorladı ama 4 nasıl bitti ben bile bilmiyorum kursun verdiği sorular işimi acaip kolaylaştırdı.. kamu yönetimi sözel tamamda derslerine çalışsan milletvekili bile olursun işletme candır
    Evet ders içeriklerine baktık baya değişik konular var devlet bütçesi vs vs bakalım nasıl olcak,işletme can da maliyet ve finansal tam bir kabus orda :S

Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum zaten myo da ılk ıkı yıl genel/temel derslerı gormus bundan sonra pek sayısal yokkı 3 le 4 te.

kamu sozel fakat hukuklar fena kasıyo yanı keske ısletmeden devam etseydım yada ısletme secseydım dıyen cok ınsan var. sozel dıye kamuyu kolay sanmayın.

bence ısletmeden devam etsın.

benım de hayatım boyunca derslerım oyle dort dortluk degıldı. ama hıc zorlanmadım sayılır bır ıkı derse bıraz bakındım o kadar.

fakat kaderın cılvesıdır heralde arkadasına sıstem degıstı sımdı aof te kımse ne olcagını bılmıyo.
    Anlıyorum hocam temel dersleri falan gördü ama 3 le 4 te gene maliyet finansal falan var onlar engel olur diye korkumuz :S

Bizimkininde sayısalı berbat nasıl geçti o dersleri bende bilmiyorum totem yaptı herhalde sınavlarda salladım dedi en son bana çıkarken

Bu sistem değişikliği nedir birşeyler duyduk ama onu araştırmaya zamanımız olmadı :S

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)