honda 1.4 is 98 model araç benzin ışığı yanmıyor..
aracın eski sahibi yandığını söylüyor ampülü değiştirdik ama gine yanmıyor :s ne yapmalıyım ne gibi sorun vardır
honda 1.4 is 98 model araç benzin ışığı yanmıyor..
aracın eski sahibi yandığını söylüyor ampülü değiştirdik ama gine yanmıyor :s ne yapmalıyım ne gibi sorun vardır
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
Yandığını sanmıyorum 5 senedir ben 1 kere yandığını görmedimBenzin çok azaldığında 2. marşta alır.. Bazen kafasına göre depoyu fuller.. Kafasına göre takılır o..
Duyduğuma göre şamandırayıda değiştirseniz yinede kısa zamanda arızalanıyormuş yani hastalığıymışBenim şanşıma aracımın ışığı yanıyor iyi bakmışım demek ki hasta olmamış
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
benımkınınde ışığı yanıoparkları açık bırakma ama benzın full gosterıyo yanılırsın sonra
![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
asıl bomba benimki: depo sol tarafta.bizim evin orası yokuş.arabayı sağa yatık park ettiğimde sabah depo fulleniyor.sola doğru yatık park ettiğimde depo sıfırlanıyorşamandıra ters tarafta heralde...
yokuş çıkarken de bitiyor...hiç ışık yok zaten hak getire![]()
Bu zamana kadar yanan benzin isigi hic gormedim.gosterge cubugununda hangi kafayi yasadiginida cozebilmis degilim![]()
The King Of Reptile
be yanmıyor diye 2 senedir azalmaya yakın atıyodum benzini yolda kalmiim diye
sonra bi hafta sonu arkadaşa bıraktım geldim bi baktım benzin ışığı yanıyor
benim 2 senede yakamadığımı adam 2 günde yaktı helal olsun![]()
samandırada cıva var hyundaınkını al tak yanar![]()
www.honda-tech.com