Arkadaşlar auna marka 10000 w amfi duydunuz mu bilgisi olan varmı ?
![]()
Arkadaşlar auna marka 10000 w amfi duydunuz mu bilgisi olan varmı ?
![]()
buram buram made in prc kokuyorbildigin alpin kasa ve çin üretimi yaptıran pmpo değerlerini yazdırmış
![]()
çok fazla birşey bekleme 2 tk mid 1 tane 30 cm 150 rms civarı bass ı besler ama tıngırdar sadece
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
içini açtığınıza bazı anfilerin yardan fazlasının boş oldugunu görürsünüz, bu bir satış stratejisi olarak kabul edilebilir.
muhtemelen 4x45+2x70 watt civarında güç üretmesi lazım. bu yorumum dediğim gibi alpin marka anfilerdeki güç, daha sağlıklı cevap verebilmek için transistör kodlarını bilmek kart yapısını incelemek lazım.
ilk defa duydum.. ilk defa duyduğum içinde ön yargılı olucam çünkü iyi bir şey olsa duyardık kulağımıza gelirdi en azından ismi.. murat kardeşiminde dediği gibi çakma çin malı fason bir ürün gibi duruyor kalıbına bakma içini açsan allah bilir minnacık bir board çıkar yada büyük bir board çıkar ama boardun üstü bomboşduraslında bu kadar konuşmanında gereği yok..
anfinin specleri neler.. ve fiyatı ne.. ordan ne kadar çakma olduğu anlaşılır kaliteli markaların bin tl ye sattığı specde bir anfiyi bunlar 100-200 tl ye satıyorsa zaten ordan anlarsın.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Böyle üzerinde bol keseden watt yazan ürünlere pek kanmayın. Zaten boyutundan belli böyle bir şey yapamayacağım.
Mesela bir örnek. 6000RMS lik JBL a6000 gtı
Jbl A6000 GTİ - Amfi ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 72413021
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
aletin spec leri bunlarmış
Highlights:
MAX achievement: 6 x 1665 Watts
XXL Design with stylish aluminium radiator box in timeless black silver
Insertable super bass Boost (50 cycles per second) 0/+6/+12 dB
Adjustable High & Low-pass filter and Gain regulation for each channel
Bridgeable- 6/5/4/3 - channel - each channel separately adjustably.
Features:
6 x 160W RMS at 4 ohms, 6 x 320 W RMS at 2 ohms. 3 x 640 W RMS
MOSFET technology
6 x RCA Inputs
Separate Crossover with each channel
Input/Output over car radio
Super bass SWITCH
High-pass: 50 Hz bis 500 Hz
Low-pass: 50 Hz bis 250 Hz
Frequency response 10Hz-30kHz
Impedance: 2 to 8 ohms
Signal-to-noise ratio: > 90dB
Distortion factor: <0.06%
Input sensitivity: 0.12V – 1.0V / 10K
Input sensitivity for front + Rear separately adjustably
3 safety devices to the protection from over voltage & Overheating
Power supply: DC 14.4 V
Included:
Branded equipment of AUNA
Assembly material
Operating instructions
Dimensions:
Monstrous 64 x 33 x 7 cm area
Weight: 8.35kg
6 x 320 W RMS at 2 ohms
Rakamlar şişirme gibi geldi.. fiyatı nedir.
valla anlamadım gitti kararsızda kaldım cuzi bir miktara gelecek ama yinede değer mi işte ... pm attım...
o golfte yanlış hatırlamıyorsam 2 tane gti 15 vardı ama pekte beklenilen gibi değildi. 2 tane optima akü ile şebekeye bağlı invertör destek veriyordu max 5 dakika çalış 2 saat en az 3 saat şarj ediyorlardı.
zonguldak ögrencilik yıllarımın içine eden memlekettir, o yıllarda 10. kata gık demeden çıkardık zonguldak sayesinde
rakamlar aşırı şişirme, aşagıda linklerini veriyorum ordan inceleyebilirsiniz.
arkadaşım sakın yanlış anlama beni, eğer para vermediysen yada vazgeçme şansın varsa bu cihazı kesinlikle alma. xetec vector 350.6 sıfırını bir ara media markt 150 tl'ye verdi bunu al en azından çıkışlarda parazit oluşmadan aynı hatta daha güçlü anfi ile müzik dinlersin.
http://www.amazon.co.uk/dp/B001B2DIT...SIN=B001B2DITG
AUNA 10,000 Watt 6-Channel Bridgeable Car Hifi Amplifier at best price!
AUNA 10,000 Watt 6-Channel Bridgeable Car Hifi Amplifier at best price!
model adı olarakta Auna AMP806CH * geçiyor, tüm sitelerde 146 £ fiyat koyulmuş
bencede bilindik markalara yönelmekde fayda var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)