User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yay tavsiyeniz?

redborn
    Misafir

Yay tavsiyeniz?

Selam arkadaşlar önümüzdeki 2-3 gün içinde arabayı yaylandırıp basmak istiyorum.

Aracım orjinal tjet sport jantlarıda orjinal tjet jantıdır. Şimdi bu arabayı basabildiğim kadar basmak istiyorum tabi sürtmeden. Yay konusunda kararsızım.

Çamurluk ile tekerlek arasını ölçtüm 3.5 cm var.. Şimdi aracıma 5 cmlik yay alırsam tam 5 cm düşerse sürtme yaparmı tekerlek içte kalıcak ? Birde hangi marka yay önerirsiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en az 5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eibach 5 cm tavsiye ederim

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eibach 5 cm tavsiye ederim
    +1

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5cm h&r kullanıyorum memnunum güzel düşürüyor.
    #eksikpazar

redborn
    Misafir
    eibach tavsiye edenler niye eibach tavsiye ediyor söyleyebilirmi ? yeteri kadar düşmezse öyle 1-2 cm düşcekse hiç para vermeyim daha iy ?

ayhan329
    Misafir
    5 cm eibach tek geçerim araba kullanmaktan zevk alırsın, orjinal süspansiyonundan dahada iyi olur

redborn
    Misafir
    Alıntı ayhan329 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 cm eibach tek geçerim araba kullanmaktan zevk alırsın, orjinal süspansiyonundan dahada iyi olur
    Ama eibach h&r kadar düşürmüyo diyolar ? 5 cmlikleri 3.5 cm falan düşürüyo anca diyolar o konuda ne diyosunuz ?

ayhan329
    Misafir
    Alıntı redborn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama eibach h&r kadar düşürmüyo diyolar ? 5 cmlikleri 3.5 cm falan düşürüyo anca diyolar o konuda ne diyosunuz ?
    5cm eibach her konuda iyidir.düşüklüğüde on numara olur.tabi bu benim görüşüm.yere bir parmak kalacak kadar düşürmek istersen onu bilemem.

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende eibach derim gerek konfor gerek yol tutuşu olarak çok başarılı zaten hiçbir spor yay aşırı derecede düşürmüyor aracı

ANIL ERCAN
    Misafir
    H&R Yada Eibach alın. Lakin bütçeniz el vermiyorsa İnşaat demiri fk Yay alın Konfor sıfır. Ama iyi düşüyor araba. Amaç Sadece basıklık ve düşürmekse FK Yay almanız yeterlidir. 140 150 tl'ye alırsınız. Ama konforda isterseniz ve Çok düşmesin istiyorsanız Eibach Yada H&R alın Fiyatları biraz tuzludur Ama değer Yani.

Ben Geçen hafta Benim leylek megane'ı Orjinal jant ve Lastikler üzerindeyken (205-55-16) 6-4 Fk yay taktım. arkalar 6 Önler 4 cm basan yay. Fakat bayagı bi dipledi benim Arabayı 1 Saat dayanabildim sürtmedigim yer kalmadı tamponu felan Söktüm orjinalleri taktım. Ama tam kıvamında ve Orantılı basıyor 6-4 Modeli. Lakin dedigim gibi Konfor 0

Aracımın orjinal yüksekliği bu

6-4 FK Takılıyken

redborn
    Misafir
    Ben tekerlek ile çamurluk arası kapansın istiyorum. eibach alıp belli olmucak kadar 1-2 cm düşcekse yay takmamın anlamı yok o yüzden diyorum. ama h&r de sert diyolar kafam karıştı

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anıl 6-4ü yanlış takmadığına eminmisin ? arabanın arkası öne göre daha basık.

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anıl 6-4ü yanlış takmadığına eminmisin ? arabanın arkası öne göre daha basık.
    Hayır doğru taktık 6 arkaya 4 öne taktık arabanın durdugu yerde fark edebilir egim var cünki hafif + çekimden dolayıda öyle görünebilir ikiside aynı kıvamda basıldı 1 saat dayanabildim bu hale ertesi gün gidip söktürdüm zaten 3.5 cm takıcam bende camurluk arasının kapanmasını istiyorum basıklık bana göre degil.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam bassın diyorsan h&r az bassın konfor olsun diyorsan eibach
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konforicin eibach diyorum ses falan olmuyor birazda yere basiyor buda kafi isimi goruyor

redborn
    Misafir
    Eibach tam düşürmüyor galiba ? H&R 5 lik alsam çokmu kötü yav ? Şu an aracımda ince yanak oldugu içn konfor yok zaten h&r takarsam iyice gidermi konfor kafam karıştı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eibach derim tekrar eibach takınca o çamurlukla lastik arası kapanır lastiği 0.5 cm içeri alır anca sürtme yapmaz görsellikte konforda yol tutuşuda iyi olur eibach sportline daha sert pro kitler daha yumuşak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır doğru taktık 6 arkaya 4 öne taktık arabanın durdugu yerde fark edebilir egim var cünki hafif + çekimden dolayıda öyle görünebilir ikiside aynı kıvamda basıldı 1 saat dayanabildim bu hale ertesi gün gidip söktürdüm zaten 3.5 cm takıcam bende camurluk arasının kapanmasını istiyorum basıklık bana göre degil.
    yanlış takmışsın işte 6 öne 4 arkaya olması lazımdı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)