herkese merabalar
istanbullu arkadaşlardan bir maruzatım var.. THY kabin memurluğuna başvurmuştum.. ilk aşamayı geçtim şimdi ikinci aşama mülakat için tekrar çağırıyorlar.. haftaya perşembe ayın 15inde sabah 8de yeşilköyde olucam.. şimdi ee napak panpa ölek mi falan diyebilirsiniz buraya kadar
geçen sefer geldiğimde kalıcak bi arkadaşım vardı 1 gece onda kaldım sonra döndüm... sanırım bu sefer o arkadaşım istanbulda olamıyacak gibi geldiğimde..
aramızda yeşilköye yakın oturup 1, en fazla 2 gece misafir kabul edebilecek ve yardımcı olabilecek kimse varmı? aynı arkadaş istanbulda olursa yine onu rahatsız edicem zaten ama olmazsa sıkıntı yaşıycam..
bu 2. gelişim olucak istanbula.. çarşamba akşamından gelmeyi planlıyorum 1 gün öncesinden ayın 14 ünde.
daha öncekinde uçakla geldim arkadaş aldı falan şimdi tekrar antalyadan direk gelicek olursam uçakla gelicem.. ama haftasonu eskişehire gitme ihtimalimde var ordan gelicek olursam tren yada otobüsle gelicem.. nerde incem neye binicem nereye gidicem hiçmi hiç bilgim yok..
edit :
Tarih : 15.11.2012 Perşembe
Saat : 08:30
Adres : Florya THY İnsan Kaynakları Değerlendirme Merkezi
Beşyol Birlik Cad. (Flyİnn Alışveriş Merkezi karşısı)
Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi Arkası
THY Uçuş Eğitim Başkanlığı Binası
Florya / İSTANBUL