merhabalar arkadaşlar. salı günü bir yetkili otomobil servisine gidip iş başvuru formu doldurdum. formu doldurduktan sonra formu alan kişi servis müdürünü aradı ve 5dk dışarıda beklememi istedi. sonra servis müdürünün yanına yolladı beni. servis müdürü ile yaklaşık yarım saat konuştuk. bana herşeyi sordu. ailemden daha önceki iş tecrübelerime ve yapabileceğim herşeye kadar. yani sorduğu hiç bir soruya olumsuz yanıt almadı. en son tamam biz tekrar bi değerlendirmeye alalım cumaya kadar sana haber vericez dedi. bende bugün çok merak ettiğim aradım insan kaynaklarını ve iş başvurusunu sordum. insan kaynaklarınında haberi var iş başvurumdan çünkü daha önceki iş tecrübelerimi sorarak o kişi olup olmadığımı öğrendi heralde servis müdürüyle konuşmuş ve yönetimle daha görüşmedik görüşünce size haber vericez dedi. acaba kibarca red mi edildim yoksa bu işin şekli böylemi. sonuçta servis müdürü görüşme olumlu geçti deyip beni işe alamazmıydı yoksa onunda görüşmesi gereken üst merciler yada kişilermi var ? bu işlerden anlayan varsa acaba bu işin sonucu ne olur ? yarın tekrar aramayı düşünüyorum.
bugün aradılar askerlik yüzünden olumsuz olarak değerlendirilmiş başvuru.