User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Iş başvurumu birde siz değerlendirin sizce sonuç ne olur ?

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Iş başvurumu birde siz değerlendirin sizce sonuç ne olur ?

merhabalar arkadaşlar. salı günü bir yetkili otomobil servisine gidip iş başvuru formu doldurdum. formu doldurduktan sonra formu alan kişi servis müdürünü aradı ve 5dk dışarıda beklememi istedi. sonra servis müdürünün yanına yolladı beni. servis müdürü ile yaklaşık yarım saat konuştuk. bana herşeyi sordu. ailemden daha önceki iş tecrübelerime ve yapabileceğim herşeye kadar. yani sorduğu hiç bir soruya olumsuz yanıt almadı. en son tamam biz tekrar bi değerlendirmeye alalım cumaya kadar sana haber vericez dedi. bende bugün çok merak ettiğim aradım insan kaynaklarını ve iş başvurusunu sordum. insan kaynaklarınında haberi var iş başvurumdan çünkü daha önceki iş tecrübelerimi sorarak o kişi olup olmadığımı öğrendi heralde servis müdürüyle konuşmuş ve yönetimle daha görüşmedik görüşünce size haber vericez dedi. acaba kibarca red mi edildim yoksa bu işin şekli böylemi. sonuçta servis müdürü görüşme olumlu geçti deyip beni işe alamazmıydı yoksa onunda görüşmesi gereken üst merciler yada kişilermi var ? bu işlerden anlayan varsa acaba bu işin sonucu ne olur ? yarın tekrar aramayı düşünüyorum.

bugün aradılar askerlik yüzünden olumsuz olarak değerlendirilmiş başvuru.

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde cok guzel gecti we hersey yolundaydi kactane mulakattan gectim we mail attilar onaylanmadi die neden de sunmuyolar su yuzden bu yuzden die hakkinda hayirlis ins

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acele etmene gerek yok

iş goruşmesine gittiğimi unuttuğum yerlerden arandığım oldu gelin başlayın diye sen duşun

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla hocam 1 aydır iş arıyorm otomobl servislernde ama yok. adam olsa bile almıyorlar torpil tanıdık olmadan.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olumsuz bi görüşme yaptıgım biryerde calışıyorum suan askerlikte biraz sorun cıkardılar olmadı kesin dedim 2 gun sonra aradılar gelin başlayın diye 7 ayda muhasebe uzmanı oldum yukseldim nasıl olduysa
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hocam 1 aydır iş arıyorm otomobl servislernde ama yok. adam olsa bile almıyorlar torpil tanıdık olmadan.
    tüm işyerlerinde ozellikle otomobilde gozlemlediğim referans oncelikli eleman alımı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla hacı hiç belli olmuyor bu işler , çok güzel kesin konuşurlar almazlar, hiç olumlu konuşmazlar işe alırlar

dalga geçer gibi yani inş hayırlısı olur
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki yarn tekrar arıyayımmı yani işi istediğimi göstermiş olurum en azından ?

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde bugun teknosa ile vardı gidemedim sabah boğazım felaketti ses yoktu üşütmüşüm belki bi daha ararlar.

neyse senin konuna gelirsek birader garantiye başvurdum çağırdılar sınavına girdim geçtim mülakata girdim geçtim oldumu olmadımı mail gelecek dediler akşam geldi tray again.
    Ondan sonra başka uygun iş pozisyonlarda vardı garantinin başvurdum s*klemediler beni.Ama sınava girmemiş mülakatta kem küm etmiş bi kaç kişiyi almışlar diye duydum nasıl alınmış şube müdürü önerisi ile vıdıvıdıvıdı...
    İster kurumsal şirket olsun ister kobi her zaman tanıdık iyidir.
    kabul olsaydın zaten seni ararlardı bırakmazlardı şimdiye kadar derim ben.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bugun teknosa ile vardı gidemedim sabah boğazım felaketti ses yoktu üşütmüşüm belki bi daha ararlar.

neyse senin konuna gelirsek birader garantiye başvurdum çağırdılar sınavına girdim geçtim mülakata girdim geçtim oldumu olmadımı mail gelecek dediler akşam geldi tray again.
    Ondan sonra başka uygun iş pozisyonlarda vardı garantinin başvurdum s*klemediler beni.Ama sınava girmemiş mülakatta kem küm etmiş bi kaç kişiyi almışlar diye duydum nasıl alınmış şube müdürü önerisi ile vıdıvıdıvıdı...
    İster kurumsal şirket olsun ister kobi her zaman tanıdık iyidir.
    kabul olsaydın zaten seni ararlardı bırakmazlardı şimdiye kadar derim ben.
    aynen hocam yarın arıyacam tekrar çünkü onlar aramayacak gibi duruyor tanıdık olmadan hiç bişey olmuyor ya işe bile giremiyorum. çok kötü bir olay.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence aramayın tekrar, böyle durumlarda işgörenin, işvereni zart zurt araması hiçnir artıya sebep olmaz
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende satışta işe başlicaktım 3 kere görüşmeye çağırdılar sonuç aramadılar bile gittim geldim o servise bişi demediler bende sormadım...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arayıp "ne oldu bizim başvuru" diye sorma..

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle tekrar arama bu işler böyle maalesef, "işe ihtiyacı var görüntüsü" bahsettiğin tip yerlerde işverene itici geliyor. bana da ters bu mantık ama maalesef öyle.
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

TMVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum ben kurumsal büyük bir grubun bir firmasına iş başvurusunda bulundum. 3 ay boyunca toplamda 4 kere görüşmeye gittim. genel müdürüne kadar bütün müdürler ile tanıştım görüştüm. hepsiyle olumlu geçti. her konu da anlaştık. işe almadılar. aynı grubun başka bir firmasına başvurdum. görüşmeye gittiğimin ertesi sabahı 2 gün içinde işe başlamamı istediler. iki firma da aynı insan kaynağı prosedürüne sahip... yani işverenler işine geldiği gibi davranıyor... kurumsal ya da kobi veya esnaf olması fark etmez... ihtiyaç varsa şak diye alıyolar işe... ihtiyaç yoksa ya da işe alım için zamanı varsa, kritik bir pozisyon değilse adam tipinden konuşmandan davranışlarından bişeye gıcık olsa bile almıyor ya da sallıyor... benim de başıma geldi, görüşmeye gittiğim başka bir grup firması 2 sene sonra aradı hala bizimle çalışmayı düşünür müsünüz diye ?

iş görüşmesinde rahat olacaksın, ciddi olacaksın, yeri geldiğinde sempatik te olacaksın, kendini iyi tanıtacaksın... zaten acilse ihtiyaç hemen alırlar. onun için stres yapıp kendini boşuna sıkıntıya sokma...
    ™VTI

Turk Man

tolga_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen hocam yarın arıyacam tekrar çünkü onlar aramayacak gibi duruyor tanıdık olmadan hiç bişey olmuyor ya işe bile giremiyorum. çok kötü bir olay.
    Geçen hafta Salı günü ,Aralıkta asker olmak için tecilimi bozdurmaya gittim. Doğalgaz işiyle uğraşan bir adam vardı daha önce görüşmüştük adam uzun soluklu sözleşme imzalamak istiyodu bu yüzden olmamıştı tecil bozdurma kağıdımı vermek için 4 kişi kaldı o sıra askeriyede sistem çöktü 2 saat bilgisayarlar kapalı dediler ben sistemin açılmasını beklerken o doğalgaz işiyle uğraşan adam aradı napıyosun dedi tecili bozdurucam dedim sıra bekliyorum dedim adam dedi tamam gel 1yıllık yapalım yarın görüşüp dedi tamam dedim tecili bozdurmaktan vazgeçtim . perşembe oldu adam aramadı perşembe akşamı ben aradım... Adam , Terme'deyim yetişemicem ama kesinlikle sizinle çalışmak istiyorum yarın kesin görüşelim Tolga bey dedi.Eyw. dedim kapattık. Ertesi gün adamdan yine ses yok aradım açmadı sonraki gün beni aradı,ortakla sorun çıktı yüzyüze konuşalım yine çalışmak istiyorum buakşam Atakumda görüşcez dedi.Akşam oldu adam yine aramadı aradım açmadı. Ve ben başka biyere başvurdum. Başvurduğum yerden çıkarken o sürekli eken adam msj atmış Tolga kardeş hastanedeyim arıcam seni . özet olarak bilirim aramk ister insan noldu yapıcazmı nezaman başlıcaz diye o merağı bilirim. O adam yüzünden tecilide bozduramadım. Bakalım herşeyde bi hayır vardır.
    Alıntı .*$#_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enteresan, ha gayret vtı acıcak arayı derken adam araya tır soktu
    (Corsa C 1.7 dti hız sabitleyici ve Follow me home .)

TMVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen hafta salı günü ,aralıkta asker olmak için tecilimi bozdurmaya gittim. Doğalgaz işiyle uğraşan bir adam vardı daha önce görüşmüştük adam uzun soluklu sözleşme imzalamak istiyodu bu yüzden olmamıştı tecil bozdurma kağıdımı vermek için 4 kişi kaldı o sıra askeriyede sistem çöktü 2 saat bilgisayarlar kapalı dediler ben sistemin açılmasını beklerken o doğalgaz işiyle uğraşan adam aradı napıyosun dedi tecili bozdurucam dedim sıra bekliyorum dedim adam dedi tamam gel 1yıllık yapalım yarın görüşüp dedi tamam dedim tecili bozdurmaktan vazgeçtim . Perşembe oldu adam aramadı perşembe akşamı ben aradım... Adam , terme'deyim yetişemicem ama kesinlikle sizinle çalışmak istiyorum yarın kesin görüşelim tolga bey dedi.eyw. Dedim kapattık. Ertesi gün adamdan yine ses yok aradım açmadı sonraki gün beni aradı,ortakla sorun çıktı yüzyüze konuşalım yine çalışmak istiyorum buakşam atakumda görüşcez dedi.akşam oldu adam yine aramadı aradım açmadı. Ve ben başka biyere başvurdum. Başvurduğum yerden çıkarken o sürekli eken adam msj atmış tolga kardeş hastanedeyim arıcam seni . :d özet olarak bilirim aramk ister insan noldu yapıcazmı nezaman başlıcaz diye o merağı bilirim. O adam yüzünden tecilide bozduramadım. Bakalım herşeyde bi hayır vardır.
    :d :d :d :d :d
    ™VTI

Turk Man

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle bir daha aramayın. Hiç bir işe yaramaz, aksine ters tepebilir. Sizin yapmanız gereken tek şey unutup hayatınıza devam etmek. Varsa yeni yerlere başvurmak. Belki 1 saat sonra ararlar belki 1 ay sonra. Olumlu mu olumsuz mu olacağını kimse bilemez. Bugüne kadar kaç iş görüşmesine gittim, genel müdürle dahi görüştüm, arkaşlarımla kutlamaya başladım ve olumsuz diye aradıkları oldu. Hiçbir şey belli olmuyor. En iyisi beklemek.

Dayı2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş başvurularını kest 4 aydır dönecekler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)