pejo 106 gtı yaglı kadehler kuru kadeh sistemine döndürmek için gerekli parçalar nelerdir? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
pejo 106 gtı yaglı kadehler kuru kadeh sistemine döndürmek için gerekli parçalar nelerdir? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Hidrolik iticileriniz yerine Mekanik İtici Kullanmanız gereklidir.
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
yağlı kadeh kuru kadeh ne ?
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Resim de ekleyebilirseniz çok sevinirim bu tarz parçaların tr sınırları içinde üretilebiliyo olması çok sevindirici
kadeh ne ya
hidrolik itici ve mekanik itici asıl adı, hydraulic follower veya mechanic işte neyse konuya gelicek olursak 106 ların hidrolik itcilerinin içine parça kaynatıp mekanik iticiye çeviriyorlardı ama belirli zaman sonra kırılma olabiliyordu,
foto varsa merak ettim güzel olmuştur cnc de billet olarak![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
tebrik ederim. gerekli ölçümler yapılırsa eğer shim kullanmadan yahut ayarlı itici mekanizmasına girmeden direk cnc de yapılır çok ta güzel olur.
şu var.yüksek lift değerlerindenmidir bilmiyorum ama oem hidrolik iticilerde bizim kullandığımız yüksek derece egzatrikleri uygulayınca iticinin üst kısmını kırıyormuş.aman dikkat bu hususa ki deneme usulü yapıyorsunuz bunu.
konu hakkında çok bilgim yok ama bence asıl sorun sertleştirme. işi çok iyi bilen bir ısıl işlemci ve sertlik değerlerini bilmeniz gerekiyor sanırsam.
Bütün sübaplarıda CNC'de yaparsan evt ayar için shim olmadan direk takılır ama bence o ayarı tutturmak çok zor olur. Hazır alınmayıp yapılan malzemeyi çok seviyorum. Foto olursa çok sevinirim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)