User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
95 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yol kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Yol kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Olay, dün saat 23.30 sıralarında, Donanmacı Mahallesi 1738 Sokak'ta meydana geldi. Yönetimindeki 35 KA 4493 plakalı otomobil ile giden Balıkesir Bakım Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı Muhabere Bölüğü'nde vatani RTHABER | İZMİR HABERLERİ görevini yaparken izinli gelen er 22 yaşındaki M.O.Y. ile karşı yönden gelen 35 AY 8889 plakalı otomobili kullanan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Maliye Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Doğukan Bozkuş arasında `yol verme' tartışması çıktı. Tartışma küfürleşmeye ve ardından kavgaya dönüştü. Aracındaki bıçağı alarak inen M.O.Y., diğer araçtan inen sürücü Doğukan Bozkuş ve kasiyer olan arkadaşı 21 yaşındaki Semih Külekçioğlu'nu yaraladı.

ÜNİVERSİTELİ ÖLDÜ İki arkadaş kanlar içinde yere düşerken, M.O.Y. de otomobiline yönelerek buradan uzaklaşmaya çalıştı. RTHABER | İZMİR HABERLERİ Bu sırada devriye gezen Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri yaralıları görüp sağlık ekibi istedi, kaçmaya çalışan M.O.Y.'nun aracının plakasını telsizle merkeze bildirdi. Gelen sağlık ekibi ağır yaralanan Doğukan Bozkuş'u Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, Semih Külekçioğlu'nu da Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Sol bacağındaki atar damarı kesilen Doğukan Bozkuş doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirirken, 5 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Semih Külekçioğlu tedaviye alındı.

KOVALAMACADA YARALANDI Kaçan şüpheli M.O.Y.'nin otomobili RTHABER | İZMİR HABERLERİ ise polis ekiplerince takibe alındı. Kovalamaca sonucu otomobilin önü 1971 Sokak'ta kesildi. Bunun üzerine araçtan inip koşarak kaçmaya başlayan M.O.Y. kısa süre sonra yakalandı. Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edilen şüpheli M.O.Y. sorguya alınırken, vatani görevini yaparken izinli geldiği için de askeri yetkililere bilgi verildi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatını kaybeden arkadasımın yeğeni ..çok efendi biriydi abi bende insallah draglara katılcam o heyecanı merak edıyorum derdı..omrunun bagarında ....allahrahmet eylesin .
    sevdıklerıne sabır dılerım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle olayları duyunca aklıma hemen (hatırlayan var mıdır bilmem ama) Maltepe Sonax önünde olan, bu firmanın sahibi/ortağı tarafından Hakan Eron un öldürülmesi aklıma geliyor..
    Allah rahmet eylesin

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin yazık yaa insan hayatı bukadar ucuz değil!!
    PROJECT 01

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş ya insanın hayatını harcamak bu kadarmı basitmi ne olursa olsun yolda tartışırsın sinirlenirsin anlarımda bıçak çekip adam öldürmek nedir!.. Umarım cezası neyse fazlasıyla çeker..!

Hayatını kaybeden kişilerin yakınlarına Allahtan sabır ve metanet diliyorum, mekanı cennet olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelde küfür etme işte noldu yani 1 dakka geç gitsen 10 dakka geç gitsen bi yere noldu yani bi insanın hayatından mı önemli baştan beri yanlış cahil cühela piskolojisi bozuk herkese ehliyet veriyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vuran hayvana diyecek birşey bulamıyorum allah bin türlüsünü versin umarım..

trafikte çok gerginimdir ama büyük sözüme tövbe arabadan hayatta inmem kavga küreğe girmem.

yalnız bu eleman öldürmek için vurmamış o kadar yürek yoktur muhtemelen 2 kişi gördü korktu bileğine güvenemedi çekti bıçağı bacaklarına sokar yırtarım en fazla dedi ama oda ters yere gelmiş sol bacağın iç kısmına doğru olan atar damara gelmiş galiba amk çocuğu yüreksiz pezevenk.
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin, yazık.
    Adam gibi cezalar olmalı. O arabaya gidip bıçağı çıkarırken bir daha düşünmeli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haberı duyunca oldugum yerde kaldım...allah kımsenın basına vermesın.

c.sar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç yüzünden biri daha gözlerini kapattı çok acı bir drum ..Allah rahmet eylesin.
    Arkadaşı vuran o cahilede vicdan azabı versin.

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler trafikte öyle bir hal oluyor ki biz sürücülere inanın dışardan çok basit gibi görünen o yol verme mevzusu o an için namus meselesine dönüyor bir an ve şeytanında vesvesesi ile ölüm kalım mücadelesine dönüşüyor.ben burda bıçaklayan arkadaşa bir şey diyemiyorum çünkü yeri geliyor aynı duruma bizlerde düşüyoruz malesef ölen arkadaşımıza Allah rahmet eylesin rabbim herkese hayırlı ölümler nasib etsin toplum olarak psikolojimiz bozuldu malesef

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatını kaybeden arkadaşa Allah rahmet eylesin.

trafikte bir sürü saygısız sürücü var. ben trafikte hep iyi niyetli olan taraf oluyorum ve yol veriyorum. özellikle yayalara hiç sektirmeden yol vermeye çalışıyorum. biliyorum ki bir sürü iti kopuğu var. silahı olan var. benim 2,5 yaşında oğlum var. kapım kitli gidiyorum. çok acil olmadıkça markete girmek için bile durmuyorum.
    herkes dikkatli olsun arkadaşlar. önce kendiniz sonrada sevdiklerini için iki defa düşünerek hareket edin.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vuran hayvana diyecek birşey bulamıyorum allah bin türlüsünü versin umarım..

trafikte çok gerginimdir ama büyük sözüme tövbe arabadan hayatta inmem kavga küreğe girmem.

yalnız bu eleman öldürmek için vurmamış o kadar yürek yoktur muhtemelen 2 kişi gördü korktu bileğine güvenemedi çekti bıçağı bacaklarına sokar yırtarım en fazla dedi ama oda ters yere gelmiş sol bacağın iç kısmına doğru olan atar damara gelmiş galiba amk çocuğu yüreksiz pezevenk.
    diğer yaralanan 5 bıçak yarası almış bence korku değil sadece ortada olan. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin yarılı arkadaşa acil şifalar. Burda sakin sakin yazıyoruz ama yeri geliyo trafikte araçtan iniyoruz değmiyor ama insan sinirine hakim olamıyor bazen en güzeli hiç araçtan inmemek

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Semih Külekçioğlu tedaviye alındı. denmiş haber de ... tamam belki ayağından vurmuş ama öldürmek istemeyen adam 5 kere saplarmı hiç bıçağı...

yukarda allah var trafikte defalarca kavga ettik bugüne kadar ama artık kornaya basarken bile 2 kere düşünmek gerekiyor ... ne var lan diye arabalarından aşşağı atıyor artık hayvanoğlu hayvanlar kendilerini ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok kötü oldum ya. Haberde adı geçen Semih eski bir arkadaşımın kardeşi.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eğlesin gencecik yaşta ölüm ailesi için çok zor bir durum gerçekten.

bu kadar kolay adam öldürebilmelerinin tek sebebi gerçekten diziler bence yoksa o yaşlardaki insanlar yoktan yere içerde o kadar yıl yatmayı göze alamazlar en azından alamamaları lazım.içeriyi çakırın yattığı şekilde sanıyolar sanırım.keşke bi 35 40 sene yatırsalar içerde diyecemde nerdeee

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle olayları duyunca aklıma hemen (hatırlayan var mıdır bilmem ama) Bostancı Sonax önünde olan, bu firmanın sahibi/ortağı tarafından Hakan Eron un öldürülmesi aklıma geliyor..
    Allah rahmet eylesin
    Bostancı sonax değil o idealtepe sahil şu s2000 lerın sürekli yola çıkış videoları çektiği mekan
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin böyle olayları duydukca irkilmemek elde değil.trafikte ne olacagı o sinirle belli olmaz hiç aractan inmemek lazım..gecenlerde buna benzer bır olaya tanık oldum biri inmiş diğer aracı tekmelıyor diğer sürücüde inmedi bile inse zaten sonuc belli birinden biri gidecek yani o derece..Allah hepimizi ıslah etsın ne diyelim.

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin,
    Hayat kıymetli, cahilde çok ...
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.