Merhabalar,
***** forumumuzda büyük bir kesim birşeyler almaya satmaya çalışıyor yada hiç olmazsa alım satım hakkında bilgi sahibi veya hiç olmazsa güzel fikirleri olabiliyor. Benimde bu noktada sizlerin değerli bilgilerine ihtiyacım var. Bu konuyu açmam forum kuralları çerçevesinde yasaksa silinebilir bu sebeple hiçbir ilan yada link vs vermiyorum sadece bilgi almak istediğim için bu konuyu açtım.
Elimizde 90 bin metre kare civarında bir arsa mevcut. Bu arsa tarım arazisi statusunde her türlü tarım yapabilmek mümkün hatta hayvancılıkta yapılabilir ve en avantajlı durumu direk sakarya nehrine kıyısı olması yol ve su/elektrik konusunda hiçbir sıkıntısı yok.
O bölgede iş yaptıgımız için zamanında yatırım amaçlı aldığımız bir arazi ama diğer işlerden güçlerden vakit bulamadık yada nakit ayıramadığımız için değerlendiremedik. Bu sebeple yeni yatırımlar yapabilmek için artık elden çıkaralım diyoruz. Arsayı ***** siteye koyduk bir iki emlakçıyada verdik ama meblağ sanırım biraz yüksek olduğundan yada bu tarz bir araziyi alabilecek kişilerin istedikleri tip arazilere nasıl ulaştıklarını bilmediğimizden herhangi birşey elde edemedik.
İşte bu noktada nasıl bir yol izlenmeli kimlerle görüşülmeli kimlerle irtibat kurulmalı yada neler yapılmalı yada bunları geçtim şöyle birşey yapıp siz değerlendirin fln gibi düşünce ve bilgilerinizi rica ediyorum.
teşekkürler