Aradım ama bulamadım, İstanbula bazı yerlerde yol çizgisi sarı ve eds'li olmuş. Bu durum nedir bilen varmı?
Aradım ama bulamadım, İstanbula bazı yerlerde yol çizgisi sarı ve eds'li olmuş. Bu durum nedir bilen varmı?
saatlerini tam bilmiyorum ama sabah 7-10 akşamda 4-7 arası gibi bazı saatlerde otobüs ve minübüslere ayrılan alan normal araçların girmesi yasak giren araçlara ceza kesilecek
belirli saatler arasında otobüs ve dolmuşların kullandığı şerit olarak ayrılmış kısaca ceza kesmenin farklı bir yolu
ankarada da başlamış bu uygulama. 06.00-24.00 arası sadece otobüslerin.
Bana Çapada Millet Caddesindeki EDS'den ceza geldi otobüslerin kullandığı şerit... Şerit İhlali olarak geliyo
ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
34VY7761
Ne ümraniyede, ne fatihte sallayanı görüyorum bu eds şeridini. Adamlar inatla parkedip gidiyorlar, yeni bi uygulama olduğu için şuan kamera vs. yok o yüzden rahat millet.
men dakka dukka.
bızım burda 3 farklı yerde var 2 serit yol 1 serit otobusler ıcın ayrılmıs ama herkez park yaptıgı ıcın
otobus gıdemıyor zaten kımse sallamıyor herkez gırıyor en nefret ettıgım sey seriti bolen cızgıyı tas gıbı bısı yapmıslar arabayı dagıtıyor resmen sarı cızgı cekseler olmuyor sankı sacma sapan seyler
tüm yollara çekmişler nerdeyse otobus geçsin geçmesin
sanırım amaçları bu şeritleri metrobus gibi çalıştırmak ve insanları çileden çıkartmak diye düşünüyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Böyle salak bir sistem olamaz ya.
Bakırköy'e gittim yarım saat önce, ulan 2şeritli yol birini otobüse ayırmışsınız.
Girsem mi girmesem mi bilemedim arada girdim mecburen.
Sağda solda parkedenler yüzünden otobüs kendi şeridinden çıkıp normal araçların şeridine giriyor falan.
Onur'un dediği gibi metrobüs şekli yapıp ortadan bölsünler bari korkulukla tam olsun
ya ben bugun bırısınden bısey duydum ama doğrumu bılen varmı????
bıldıgınız gıbı em.serıdı ıhlalı baya zamlandı ve harıka oldu..
artık normal vatandasda gıden gordugu zaman fotolarsa ve bır adres varmış yollarsa o araca ceza yolluyorlarmış ???? dogrulugu nedır acaba ??? ben bugun bır 40 tane cektımde..
Bence kameralarda konulunca çok güzel uygulama olacak. İstanbullular artık oto boka araba kullanmaması gerektiğini öğrenmeliler.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
ataköyden eminönüne kadar sahile de yapmislar ama bir tane
kamera yok kimse takmiyor zaten ayrica saryburnunda feribot kullanacak araclar sagdan gidiniz yaziyor sag serit otobs yolu grmek yasak
nasil is anlamadim
Peki 2 şeritli yolun neresini bölüyorlar ? zaten yeterince Trafik var yol tek şeride düştüğünde ne olacak bu trafik ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)