ne zaman geliyor bilgisi olan varmı?
yeni kasa astra ile corsayı karıştırıp çorba yapmışlar gibi geldi bana. pek bi farkı yok. zaten olan farklarıda astradan almışlar. vw denmi öğrendi opel bu hareketleri naaptı anlamadmayrıca çıkış tarihi bellimi ?
Gayet yakışıklı ben beğendim
Ordan burdan sıkıştır pıkoştır al sana araba gibi duruyo
Tek gözüme çarpıpta beğendiğim arka çamurluk oldu.![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
benim bildigim bu fotosop gecen gun tartisildi corsa forumunda
opelin iyi iş çıkartması lazım rekabetin en kızışık olduğu segment..
özellikle premium markalarda artık bu b ve c segmentine girmeye başladı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
stoplar bi an polo gti dedirttirdiama genel olarak beğendim umarım bu şekilde olur
git gide asi ve şık bir hal almaya başlıyor corsa![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
astra j nin daralmış hali ama başka markalara benzeyeceğine abisine benzemesi bence hoş olmuş. en azından kimse önü şu marka arkası bu marka yanı bu marka demez. ben çok beğendim.
Arkadan çok güzel olmuş be. Bu Şekilde gelirse güzel tutar Corsa D Gibi sport dizel getirirlerse cam tavanlı falan tadından yenmez![]()
insignia astranın bir büyüğü,corsa e astranın bi küçüğü olmuş oluyo.artık opelde her aracını bir birine benzetmeye başladı.neredeyse aynı kokpit hepsindede.opelde bozdu kendini.insan her modeldede farklılık bekliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)