Yine yıl sonu vergi avantajı nedeni ile 2 çeker amarok düşünüyoruz. Bu araçlara yükseltme kiti uygulamıyormu? Yaklaşık fiyatları nedir? Bu işi yapan arkadaşımız var ise sevinirim.
Birde manual olan bu modellere yazılım yapan varmı? Sonuçları nedir?
Yine yıl sonu vergi avantajı nedeni ile 2 çeker amarok düşünüyoruz. Bu araçlara yükseltme kiti uygulamıyormu? Yaklaşık fiyatları nedir? Bu işi yapan arkadaşımız var ise sevinirim.
Birde manual olan bu modellere yazılım yapan varmı? Sonuçları nedir?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
abi dünyada ilk amarok lift kitini sgldizayn yaptırmıştı yurtdışında bi firmaya... hali hazırda onlarda mevcuttur zaten
yazılım yapan duymadım ama racechip vardır muhtemelen
Modüllemi olur anca diyorsun?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Mertcan ben hepsi 163 lük biliyorum, birde dsg yeniler 180
Yazlım ıcın ben yardımcı olabılırım Tarkan abı
163 hp den 205 hp
Tork olarakta 400 nm den 450 nm e cıkartabılırız.
ecufaste sorabilirsiniz yazılımı yapılıyor diye biliyorum ama onlar daha iyi cevap verirler![]()
körler sağırlar
1–2 yerde bunların beyni açıldığı belli oluyor diye yazılar okudum. Ancak hergeçen gün ilerleme vardır diye umuyorum)
vw beyinlerinin açıldığı anlaşılmasın diye bir aparat yardımı ile açılıyor diye duymuştum bende
veya ısıtarak sanırım cok dikkatli çalışınca anlayamıyorlar
zaten dışardan açılma belirtisi olmayınca servislerin beyini açıp mudahale varmı yokmu diye bakma şansları yok
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Tricore ecu ise beyin açılarak yapılıyor
Herhangı bır problem sıkıntı olmuyor abıcım
Garanti husunda da hıc bır sıkıntı cıkmaz![]()
Amaroklar şu an açılıp yapılıyor abicim aracı aldıgınızda yardımcı olurum hayırlısı olsun sımdıden .
Amarok lar 163 hp olarak piyasaya ciktilar bi tek yeni 8 ileri otomatikler 180hp. Beyin acilmadan yapilamiyor simdilik. Bircok amarok yaptim hatta birisi de siteden bi arkadasimizin, ciddi gucleniyor ve yakiti dusuyor. VW Amarok 2.0 BTDI Chip Tuning By BoostER Performance - YouTube bu da yaptigim bir arac yaklasik 60.000 km oldu yapilali en ufak sikintisi yok
Erhan uçurmuşsun arabayı maaşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)