emeği geçen herkesi tebrik ederim imkanlar çevresinde bu kadarı bile bir başarıdır hidrojen ile çalışan mini otomobil
Sivas'ın Mini Otomobili Ciyo | İzlesene.com Video
emeği geçen herkesi tebrik ederim imkanlar çevresinde bu kadarı bile bir başarıdır hidrojen ile çalışan mini otomobil
Sivas'ın Mini Otomobili Ciyo | İzlesene.com Video
valla helal olsun, tasarımı da güzelmiş yau![]()
2007 den beri yarışları düzenleniyor yeni bişey değil yaniüstündeki estaş yazısı da dikkat çekmiyo değil
![]()
Vaybe bana da arkadaşlar kısaca Ciyo derler isimden dolayıBenim lakabımı almış isim olarak ben araba yapsam bu isim aklıma gelmezdi
![]()
bu arkadaş kesin dh in hidrojen sistemleri bölümünde takılıyordur ordada çok uğraşanlar var evlerinde araçları üstünde deneyler yapanlar var %25 e kadar tasarrufu sağladılar keşke o insanları bu foruma çekebilsek.. bu ülkede sevindiğim tek şey bu konuda türkiye dünya ile rekabet edebilicek düzeyde insanımızda zeki çalışıyor kitler arabalar yapıyor.. 3-5 seneye bana göre benzinli yada dizel araçlarda hidrojenle yakıt tasarrufu %50-%60 ları bulucak.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)