User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
61 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Nasıl bilirsiniz ?- Esenyurt- Makrom İnşaat Evleri

tarik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nasıl bilirsiniz ?- Esenyurt- Makrom İnşaat Evleri

Arkadaşlar, kıt kanaat birikimlerle bir ev almaya niyetim var, açıkcası çok lüxde gözüm yok lakin bütçe de çok değil. 25-30 peşinat ancak .. Zorlasam zorlasam 35-40.
    1 yılı aşkın süredir araştırıyorum ama ya evler kötü kullanılmış tadilat gerektiriyordu, ya da fiyatlar gerçekten çok yüksek.

Birkaç gündür Makrom İnşaatı araştırıyorum, Ocak ayında yeni bir projeleri var.
    Bitişik 3 Blok 164 daireli bir proje.

• İlk handikap Aralık 2014 teslimi olması. yani tam 2 yıl var.
    • İkinci olarak orada oturan arkadaşlar vardır mutlaka yanlış anlamasınlar ama eş-dost mahallenin çok kötü olduğunu söylüyor.
    • Evleri büyük değil tamam ama fiyatları cazip gibi.

Makrom Yapı İnşaat I Projeler
    • Proje Adı: ESMİA İstanbul Evleri
    • Adresi : Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:4 Esenyurt/İstanbul
    • Kroki : Genel müdürlük yazan yeri tıkladığınızda çıkan harita. Makrom Yapı İnşaat I İletişim

1+1 düşünüyordum ama 2+1 e kara verdim. İlk fırsatta gidip adamlarla yüz yüze görüşeceğim,
    Bu firmayı bilen, gören tanıyan, semti bilen, yada başka önerisi olan varsa duymak isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim açından en büyük artısı kapalı otoparkı olması.

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarık abicim hayırlı olsun. O gün Merter'de konuştuğumuz proje için miydi bu ev? Kapalı otopark sökme takma falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarık abicim hayırlı olsun. O gün Merter'de konuştuğumuz proje için miydi bu ev? Kapalı otopark sökme takma falan
    Kendim oturmayı düşünüyorum kardeşim.
    Araba- sökme - takma- 2. hatta 3 planda

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tarik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendim oturmayı düşünüyorum kardeşim.
    Araba- sökme - takma- 2. hatta 3 planda
    öhm öhm.... tamam sustum....

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu hangi projeleri kafanıza takılan bir şey olursa lütfü bey ile görüşebilirsiniz kendisi çok ilgili biridir kafanızda takılan tüm soruları cevaplar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    firmayı bilmiyorum ama Esenyurtta iş yerim var, mahalle kaygınız olmasın , esenyurtun çevresi hızla değişip gelişmeye devam ediyor. Ama tabi ki yeşilköy bahçelievler florya huzuru beklemeyin.

Firmanın önceki projelerine bakmakta fayda var. + olarak esenyurtta inşaatlar kaçak kattan dolayı durdurulmuştu. Bu proje yeni başlayacak sanırım ondan yana sıkıntı olacağını sanmıyorum.

istediğiniz gibi bir ev sahibi olursunuz inşallah.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bazı firmaların bazı projelerinde belediye ile itilaf var.. makromunda mysgarden projesinde bildiğim kadarı ile belediye okul cami için yer istemişdi belediye ile mahkemeliklerdi o yüzden tabii yanlış hatırlamıyorsam..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bölge olarak iyi bilirim çok iç açıcı değil açıkcası ama zamanla ne olur orası bilinmez sürekli bişeyler yapılıyor bölgede fakat çarpık kentleşmenin yogun olduğu biryer ayrıca stad gibi görününen yerin yanından büyük bir dere geçiyor bilginiz olsun

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2+1 bulamadım , 1+1 ler gerçekten küçük kaç metre kare 2+1 ler acaba ? ve fiyatı nedir bende girebilirim böyle bi projeye.
    Livestrong

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu zamana kadar beylıkduzune gelen koop. sistemlerinden buyuk fırma olmayanların cogu iflas etti. Ki buna UKRA inşaatta dahil son anda zor bela toparladılar. iyi araştırmanızı tasiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla hocam bıtmemıs bır ıse gırmeyın derım ***** bıtmıs projede ev almak da daha pahallı olur ama ben bıtmemıs eve para vermezdım acıkcası cunku cevremde yarım kalmıs proelerden ev alan ınsanlar var..hıc batmayacak fırmalar derız ama ne zaman ne olacagı bellı olmuyor.. Esenyurtta cok proje var bıtmıs makul satılanlarda var ıstersenız onları bır arastırın

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle bölgeyi araştırın. jeoloji mühendisleri odası esenyurtda dava açtı. inşaatların bir kısmını durdurmayı başardılar. hatta yıkım kararı aldırmayı başardıkları ama henüz onaylanmamış projelerde var ki evler bile satılmıştı. jeoloji mühendisleri odasında okuduğum bir yazıda esenyurtun birçok bölgesinin yüksek katlı binalara imar verilmesi ilerde felaketlere yol açacağını söylüyordu. esenyurttan büyükçekmeceye kadar kapsayan bazı evraklar yayınladılardı. nedense haberlere çıkmıyor ama ben böyle duyumlar aldım. ve yazılarıda bu mühendisler odasının sitesinde okudum. bi çok projeninde yavaşlaması yada durması adamlar acaba haklımı düşüncesi oluşturdu bende.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    esenyurt şu anda residence cenneti alçak kat kavramına residencelar girmiyorsa doğrudur.
    eğerki sıkıntı toprak yapısıysa japonlar fay hattının üstünde yaşıyorlar adamlar 7-8 şiddetinde depremlere maruz kalıyor iş birazda yapılan inşaatın kalitesine bakar.. türkiyede 4-5 şiddetinde deprem oluyor komple şehir yıkılıyor..

şu anda esenyurt dışında o bölgede yapılan bütün yapılarda bir doyma var.. doyuma ulaşdı satamıyorlar fazla bina proje rekabet fazla insanlar kaliteyi gördü beklenti yüksek birazda bilinçlendi artık.. ben çok iyi biliyorumki artık bazı firmalar türkiyeden ümidi kesmiş durumda kuzey ırak arap yarımadasında satış yapmaya çalışıyorlar satıyorlarda..

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğduğumdan beri esenyurttayım isterse beleş rezidıns versinler yine orda kalmam .

çocuğum olduğunda esenyurtta oturmamayı düşünüyorum. Artık ne anlarsanız bu cümleden
    SENSİN.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esenyurt şu anda residence cenneti alçak kat kavramına residencelar girmiyorsa doğrudur.
    eğerki sıkıntı toprak yapısıysa japonlar fay hattının üstünde yaşıyorlar adamlar 7-8 şiddetinde depremlere maruz kalıyor iş birazda yapılan inşaatın kalitesine bakar.. türkiyede 4-5 şiddetinde deprem oluyor komple şehir yıkılıyor..

şu anda esenyurt dışında o bölgede yapılan bütün yapılarda bir doyma var.. doyuma ulaşdı satamıyorlar fazla bina proje rekabet fazla insanlar kaliteyi gördü beklenti yüksek birazda bilinçlendi artık.. ben çok iyi biliyorumki artık bazı firmalar türkiyeden ümidi kesmiş durumda kuzey ırak arap yarımadasında satış yapmaya çalışıyorlar satıyorlarda..
    arkadaş toprak kayıyor dipten dipten. sen naparsan yap. uzay mekiği koy istersen kayacak diyor adamlar. tabiki her yeri değil ama bi çok yeri listede.

ancak forumda umutrıza abi var. esenyurtta yapı denetim şirketi sahibidir kendisi. hatta ondanda bu tarz bişeyler duyunca tesadüf olamaz artık demeye başladım.

kendisi görürse konuyu ufaktan bi kaç şey anlatır diye düşünüyorum. tabiki sağlam yerleri vardır. ama yamuk yerine denk gelmemeye dikkat etmek şart.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğduğumdan beri esenyurttayım isterse beleş rezidıns versinler yine orda kalmam .

çocuğum olduğunda esenyurtta oturmamayı düşünüyorum. Artık ne anlarsanız bu cümleden
    bende oturmam o başka mesele.. bana esenyurtta akıllı daireli , spor salonlu, yüzme havuzlu v.b residence da dairemi yoksa istanbulun merkezinde bir semtte misal beşiktaşda falan 60 yıllık binada nemli rutubetli bir evmi deseler 2 saniye düşünmem beşiktaş derim..

neticede semt merkeziyet ortam benim için çok önemli.. ama pek çok insanda arabam var ben esenyurtta takılmamki gezip tozmam evimden kapalı garajımdan çıkdımmı 20-30 dakkada istanbul merkeze inerim diye düşünebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş toprak kayıyor dipten dipten. sen naparsan yap. uzay mekiği koy istersen kayacak diyor adamlar. tabiki her yeri değil ama bi çok yeri listede.

ancak forumda umutrıza abi var. esenyurtta yapı denetim şirketi sahibidir kendisi. hatta ondanda bu tarz bişeyler duyunca tesadüf olamaz artık demeye başladım.

kendisi görürse konuyu ufaktan bi kaç şey anlatır diye düşünüyorum. tabiki sağlam yerleri vardır. ama yamuk yerine denk gelmemeye dikkat etmek şart.
    yok var zaten sadece esenyurt değil büyükçekmece gürpınar hadımköy o civarlardada var..

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende oturmam o başka mesele.. bana esenyurtta akıllı daireli , spor salonlu, yüzme havuzlu v.b residence da dairemi yoksa istanbulun merkezinde bir semtte misal beşiktaşda falan 60 yıllık binada nemli rutubetli bir evmi deseler 2 saniye düşünmem beşiktaş derim..

neticede semt merkeziyet ortam benim için çok önemli.. ama pek çok insanda arabam var ben esenyurtta takılmamki gezip tozmam evimden kapalı garajımdan çıkdımmı 20-30 dakkada istanbul merkeze inerim diye düşünebilir.
    geçen gün amcama saldırmışlar bizim meganın arka kapısına tekme atmışlar. böyle durumlarda var tabiki siz düzgün gitsenizde esenyurt sakat yer çok dikkat etmek lazım. illegal çok şey döndüğü için çocuk falan olsa durulmaz yani kısaca
    SENSİN.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)