ben daha taze bmw cilerdenim...daha önce hiç bmw olmadı o yüzden hiç anlamam çok rahatsız etmicek ve kulağa hoş gelicek eksoz sistemi nedir 320 için.....????????
ben daha taze bmw cilerdenim...daha önce hiç bmw olmadı o yüzden hiç anlamam çok rahatsız etmicek ve kulağa hoş gelicek eksoz sistemi nedir 320 için.....????????
hazır başlık altında bende sorayım , 3.18is 'de kat iptali performans anlamında bir fark yaratırmı? veya daha farklı basit uygulama ne yapılabilir performans için.
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
abi izmirde uygun fiyata son yapan bi abim var dtm tarz yada düz çift çıkış sesleri tatminkar izmirdeki 10 bmw den 9 unda bu tip egsoz var istersen yardımcı olurum
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
ramo abi biz arkadaşın 740 ına kat iptal ve orta susturucu iptali yaptık son susturucuları orjinal bir ses çıkıyor v motorun gücünü hissediyorsunsenin 2 litrecik motorunda aynı etki olurmu bilmem
![]()
bana ankaradan egzozcu bekir'i tavsiye ettiler. adamı arıyorsun, abi senin istediğin şey nedir diye soruyor. ona öre malzeme imal edip gönderiyor. ben honda dan kalma gürültü alışkanlığım sebebiyle biraz büyükçe birşey oldım ama, ölçülü yapılanı güzel olur diye düşünüyorum. hayırlı olsun, kolay gelsin...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Ramo, son susturucu olarak kesinlikle supersprint öneririm, 63 lük düz boru ile kullandık alt devirler sakin üstler yırtıcı bir sesi var.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Ramo motor kaç bilmiyorum dicektim ki gördüm 320 yazmışsın.Sadece kat'ı iptal et kardeşim yeterli.Hafif hafif üstlerde cizirdar,vizirdar.Biraz perf. kötü etklyebilir.Bilemiyorum..
Ama kafan agırmaz,egzoz vs takma derim tavsiyem..
Onun yerine cok guzel bi filtre sistemi yap,kat iptalli egzoz ile cok cok tatlı guzel ses alırsın.
- K -
________
Dr.Ecu
sebring xt1
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)