Arkadaşlar bu site güvenlimidir bi arkadaşımız kayıt yaptırmış 10 gün önce şimdilik bi sıkıntı yok diyo başka yaptırıp cihazını kullanan varmı acaba yada daha güvenli kayıt yapan bi yer varmı acaba yardımlarınız gerekiyor.
Arkadaşlar bu site güvenlimidir bi arkadaşımız kayıt yaptırmış 10 gün önce şimdilik bi sıkıntı yok diyo başka yaptırıp cihazını kullanan varmı acaba yada daha güvenli kayıt yapan bi yer varmı acaba yardımlarınız gerekiyor.
Ödeme almadan kayıt yapıcak, kayıt olduktan sonra ödemeyi alıyorlarmış nasıl olucak bu iş?
Adam yaptırır kaydını ödemez, ben vermem imei'mi bilmediğim tanımadığım adama şahsen.
Sabit bir numarası bile yok, sadece sanal ortamdan iş yapıyor sanırım. Ben olsam güvenmezdim Arkat abi.
birde kayıt evraklarını gönderiyoruz deniyor parayı ödemeden evrakları isteyip vergi vs kontrol edebilirsiniz aslında
kayıt yapan arkadaşınıza hangi evrakları gondermişler ?
imei sorgulamada sorgulattığında durumu ne gozukuyormuş ?
bana pek guvenilir gelmiyor bu tarz şeyler çünkü zaten pasaport kaydı için harc 100tl
50tl yekimse pasaportunu vermez 2 yılda 1 olan bir hak![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
en son 2 yılda 1 idi değişmediyse eğer değiştiyse bende hakkımı kullanırım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bizim farikadan 2 kişi aşağıdaki sitden kayıt yaptırdı, sorun vs yokmuş birde evrak göndermişler ne evrağı olduğunu bilmiyorum tabi.
pasaport kaydı
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)