185/65/R15 veya 175/65/R15 ölçülerinde lastik almayı düşünüyorum hangi markaları alabilirim aklımda lassa ve hankook var biraz da ekonomik olsun istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?
185/65/R15 veya 175/65/R15 ölçülerinde lastik almayı düşünüyorum hangi markaları alabilirim aklımda lassa ve hankook var biraz da ekonomik olsun istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?
o ebatlarda arada çok fark olacağını düşünmüyorum , yokohama veya petlasda iyi bir seçenek bence ( ben petlas kullanıyorum 17 '' olarak )
ben dün 185/65/14 goodyear ultragrip 8 aldım sitedeki arkadaşların tavsiye üzerine çok memnunum evimde rampa aşşağı yukarı banamısın demedi.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Bizde bir doblo birde caddy var ikisinede petlas aldık gayet memnun kaldık.dün yağan karda testte ettik çok iyi bir performans sergiliyor tavsiye ederim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
3 sezondur sava kullanıyorum aile dostu bir lastikçi abimden aldım, ankarada yoğun kar yüksek rakım her ortamda denedim halada geziyorum. Polonya malı Goodyearın alt markası sava...
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
ultragrip tavsiye ederim, dün büyükçekmece rampasından 4 defa indim çıktım herkes kenarlarda zincir takarken ben kuru yolda gider gibi gittim![]()
sıfır alıyorsan markanın çok çok önemi yok lastiğe bak en az 2012 nin 30 - 35. haftaları üretimi olsun birazda yumuşak olsun, yazın da düzgün bir yerde muhafaza edersen en kötü 3 - 4 kış kullanırsın
Şu konuyu tavsiye ederim..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...i-tavsiye.html
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)