Önceki gün bi clio sport'a gittik, sakaryada hendekte. 11.950 yazıyo ilanda. Neyse aradım dedim abi cebimde yol param noter işleri vs vs hariç 10600 param var, diyosan cıkıp geleyim nakit sayayım eline diye. Çık gel 100 lirada benden 10500 e araba senin dedi. Abi dedim bak bana dediklerinin haricinde bişey çıkarsa başına ekşirim orda diye. yok tek parça değişen var araba komple boyalı başkada bişey yok . İyi dedim yola cıktık gittik. Araba diri duruyo. Kapıları bi açtım içleri full çürük. Tavana bakıyorum bi saçma duruyo. neyse bi baktım cam çatlak sağ kapıyı sürtmüş. Abi dedim bu ne ? dün aksam oldu senden sonra filan yaptırcam öyle vericem vs vs iyi dedim. Kaputu kaldırdım panelin boyası sanki yarım saat önce atılmış. Kulelere bakıyorum bişey yok. Bagaj havuzunu açtım stepne yeri yokabi dedim bu ne ? arka alttan vurmuşlar arabaya düzeltmeden tamponu takıp devam etmişler. Kapı içleri full çürük. 157 bin duruyo direksiyon sanki 500 bin.
Neyse soguduk arabadan ama yine son şans dedim kaportacı motorcuya göstereyim motor iyiyse buyukte kazası yoksa 9 bin gibi bi rakama verirse alayım toplarım ufak ufak. Kaportacıya gittim baktı adam fitilleri filan söktü etti sahibi yanımızda ufak tefek masrafları var çürükler vuruklar vs 1000 liraya toparlanır herşeyiyle panel değişik başka yok ama dedi. İyi dedik. Motorcuya gittik motor heryerinden üflüyo. Üst kapakla külbüratör kapağının arasına sıvı conta sıkmışlar, sanki ekmeğin arasına ketçap sıkar gibi. Bu motor 2000 3000 sonra açılır araba yağ eksiltmiş motor üflüyo debriyaj bitik bi cacık olmaz dedi. Sonra kaportacı yanına çağırdı beni , abim uzak durun bırakın dedi. Niye dedim abi arabayı resmen preslemişler, sonra balon gibi ufleyip macunla tesviye vermişler arabaya dedi. Arabada pisti zaten aldım elime bezi çamurlukları filan sildim bi baktım resmen arka çamurluklar kapılardan 1 cm dışarda macundan![]()
Sahibine döndüm ne bunlar dedim yaa ben alırken baktırmadım 1 parça degisen boya dediler ben 110 binde aldım bilmiyorum anlamıyorum arabadan dedi, dedim bu araba sana evlat, hani bahane uydurmak amaclı diyosan 8 bine alayım yoksa hayırlı işler. Alma acelem yok dedi. Ki daha önce bana kredi borcum var acil satmam gerek yoksa satmam dedi. Şimdide kalsın satmaya niyetim yok ayağı yapıyo.
Kısacası ucuz diye fotograflarda düzgün duruyo diye sakın yanaşmayın, bu paraya doğan slx alın daha iyi..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2249954/detay/