Selamlar,
20 aralıkta Ankara da odtü için sözleşme imzalayacaktım, Demetevlerdeydim.
19 Aralık akşamı Demetevlerden Kızılaya gitmek için (toplantım kızılayda bir oteldeydi ve sabah erken olacağı için geceyi kızılayda arkadaşımın yanında kalacaktım) Demetevler yeni mahalle. (MİT'in hemen yanı, yani sol tarafımda mit duvarı var.) ara sokağa girip demetevler 1. caddeye çıkmak için hareket ettim, karşıma biri çıktı ve para istedi "YOK" demeye kalmadan arkamdan birisi sopa ile vurdu ve yere düştüm darp edildim ve gasp edildim ağır bir şekilde.
O ara sokaktan 1. caddeye çıktım (ortalama 500mt o halde yuzum kan içinde)
Geçen ambulansın birini durdurdum (işlek bir cadde)
Ambulans içindeki görevliler ne dese beğenirsiniz? BİZ BAKICI EKİBİZ YARDIMCI OLAMAYIZ. (kafamdan darbe aldım ve miğdem bulanıyordu.)
Bir ambulans çağırmasını istedim ve bekledım 15 dakika boyunca gelmedi. 1 km yukarıya yürüyerek metro önündeki durağın biriden polis istedim.
Allah razı olsun yardımcı oldular. Polis geldi ambulans çağırdılar ancak ambulans yardımcı olamam dedi ve sebebini söylemedi.
Polisler o halde beni onkoloji hastahanesine götürdü ve başıma toplanan 3,4 ekip her seferinde farklı polisler gelerek soru sordu ve not aldı.
O hastahanede tomografi çekilemediği için o halimde beni dış hatlar hastahanesine taşıdılar. Orada sadece birkaç yerime bakıp tomografime bakıp birşey yok diyerek polise teslim ettiler.( Raporda tamamen beni soyduklarını her yerime detaylıca baktıkları yazıyordu ) Ertesi sabah iş görüşmem olmasına rağmen polis beni sabaha kadar tuttu.
Gasp şubeye götürdü ve sabaha kadar 10.000 resme baktırdı bumu bumu diye. Sabah üstüm kan şekilde toplantıya gittim durumu anlattım sağolsunlar anlayışla karşıladılar ve işlerimi bitirdim, sözleşme imzaladım ve 1 ay tatilden sonra işe başlamama izin verdiler dinlenmem için ve Mersine döndüm.
Problem şu:
Ben pek çıtkırdı birisi değilim ama başıma darbe aldım ve miğdem bulandı iç kanama şüphesinden dolayı ambulansı durdurdum yoksa umrumda olmazdı. Ambulansın bu yaptığı nedir? O haldeyken polisin yaptığı sabaha kadar tutmak nedir? Şuan hala her tarafım kötü şekilde ve raporda sadece ufak yaralanma gözüküyor bu nasıl bir iştir?
Sonuç:
Polis Mit'in hemen yanında kamera olmadığını söyledive şikayetçi oldum tuttukları herkezi saat fark etmeksizin arayıp çağırıyorlar.
Bilgi:
NEDEN Mİ PARA VERMEDİM CEBİMDE OLDUĞU HALDE? BEN 10 YAŞINDAN BU YANA ÇALIŞIYORUM CEBİMDE 5BİN LİRADA OLSA 1 KURUŞ VERMEZDİM. 18 YAŞIMDA TEK YAŞIYORUM VE PARAMI KAZANIYORUM ALDIKLARI PARA HARAM OLSUN. ALLAH GÖRÜR.