User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Polo gti amortisör

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Polo gti amortisör

Aracımla kaza yaptım bikaç gün evvel. 50yle falan kaldırıma vurdum zeminden dolayı . Aks kırıldı büyük ihtimal . Ve amortisör de problem varmış . Türkiyede polo gti için amortisör yokmuş 3 hafta almanyadan gelme süresi dediler. Şuan ben bile yurtdışından sıpariş versem o kadar sürmez . Bu süre normalmi ? ve Ben florya mez e bıraktım aracımı , doğuş otoda falan polo gti için amortisör bulabilirmiyim yani bayilerde farklılık yaparmı bu olay?

Edit : Aks kırıldıysa eğer çevremde yapılıp eskisi gibi olmadığını söyleyen insanlar var . Yetkili servis yapıyor bu aks konusunda sıkıntı yaşarmıyım kullanırken?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkeye şu an amortisör sokmak çok ama çok zor. 3 hafta verdikleri süre bence çok iyi gayet normal.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir iki bilgi vereyim.

Genelde Merkezde olmayan parçaları diğer bayilere sorarlar . Yani ülke dışından istemeden araştırırlar.

Yurtdışından sipariş olacak parçalar tahmin edersinizki tek tek getirilmezler. Belli günlerde tek seferde toplanır yola çıkar çünkü bir çok parça siparişi geçiliyor.

Ayrıca şu aralar Yılbaşı ve Almanya'dan parça gelişleri yıl başından sonrasına kalabiliyor bu zamanlarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülkeye şu an amortisör sokmak çok ama çok zor. 3 hafta verdikleri süre bence çok iyi gayet normal.
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir iki bilgi vereyim.

Genelde Merkezde olmayan parçaları diğer bayilere sorarlar . Yani ülke dışından istemeden araştırırlar.

Yurtdışından sipariş olacak parçalar tahmin edersinizki tek tek getirilmezler. Belli günlerde tek seferde toplanır yola çıkar çünkü bir çok parça siparişi geçiliyor.

Ayrıca şu aralar Yılbaşı ve Almanya'dan parça gelişleri yıl başından sonrasına kalabiliyor bu zamanlarda.
    Teşekkürler bilgi için . Bana süre aşırı geldi ama diğer bayilere soruldugunu bilmiyordum.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibiza cupra le aynıysa bende oj amortisörleri var coil takmıstım set olarak duruyor bi arastır istersen
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servis yapcagı ıcın 2.el zaten olmaz. Ellerinde olması lazım keske ole bi imkan olsa.

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler bilgi için . Bana süre aşırı geldi ama diğer bayilere soruldugunu bilmiyordum.
    Hak verirsinizki bir bayii hiç bir aracın elinde parça beklemesi için aracın kalmasını istemez. 3 hafta bir süre beklemesini ise hiç istemez. Bu nedenle ilk bakılan yer bayi havuzu. hangi bayide parça var görebiliriz. MEsela bizde olmayan bir parçayı araç acilse çevre illerdeki bayiden istiyoruz ve otobüs ile en geç ertesi gün elimizde oluyor

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kelebek camı bekliyorum clk ya 15 gün almanyadan gelme süresi bence sana verilen süre gayet normal bu arada geçmiş olsun kardeşim , aks olayında bir agbimiz de aynı senin gibi kaldırıma çıktı ve aracı yapıldı yetkili serviste ama onda dümdüz giderken aracı sağa çekerdi öyle bir sorun olduğunu söylerdi hep

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hak verirsinizki bir bayii hiç bir aracın elinde parça beklemesi için aracın kalmasını istemez. 3 hafta bir süre beklemesini ise hiç istemez. Bu nedenle ilk bakılan yer bayi havuzu. hangi bayide parça var görebiliriz. MEsela bizde olmayan bir parçayı araç acilse çevre illerdeki bayiden istiyoruz ve otobüs ile en geç ertesi gün elimizde oluyor
    3 hafta ciddi bir süre geldi ondan baya bi sıkıntıdayım . Kasko 5 gunluk arac verdi 31 inde sınavlarım baslıyor falan kendi capımda cozum yolları arıyorum ama yalan oldu bu bayilerin iletişimi muhabbetinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kelebek camı bekliyorum clk ya 15 gün almanyadan gelme süresi bence sana verilen süre gayet normal bu arada geçmiş olsun kardeşim , aks olayında bir agbimiz de aynı senin gibi kaldırıma çıktı ve aracı yapıldı yetkili serviste ama onda dümdüz giderken aracı sağa çekerdi öyle bir sorun olduğunu söylerdi hep
    Teşekkürler. Bana bu parca bekleme olayı biraz garip geliyor sonucta 2011 model arac eski olsa gene eywallah derim ama bulunması gerekiyor diye düşünüyorum.
    Evet korktugum olay bu zaten . Bi arkadasımda yaptırmıştı ama işte yetkili servis değildi şikayetçiydi. Yetkili serviste olmaz gözüyle bakıyordum ama oluyormuş. İnş oyle bi sorunla karsılasmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya zaten yetkili servis diyoruz mesela ama mercedes için konuşuyorum ; çoğu iyi ustalar kendi yerlerini açtı yetkili servistekiler aslında daha acemi daha tecrübesiz. Bildiğin bir ustaya göstermen çok daha iyi olur aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya zaten yetkili servis diyoruz mesela ama mercedes için konuşuyorum ; çoğu iyi ustalar kendi yerlerini açtı yetkili servistekiler aslında daha acemi daha tecrübesiz. Bildiğin bir ustaya göstermen çok daha iyi olur aslında
    Evet vw içinde bi tanıdığım var öyle adam bazen çözülemeyen sorunlar için gidip bi ilgileniyor. Ama işte garanti muhabbetine falan kimseye dokundurtamıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte o da kötü olmuş sonuçta parçaları da eminim pahalı olacaktır yani ustanızın serviste tanıdığı varsa belki o şekilde ilgilenebilir diye düşünmüştüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte o da kötü olmuş sonuçta parçaları da eminim pahalı olacaktır yani ustanızın serviste tanıdığı varsa belki o şekilde ilgilenebilir diye düşünmüştüm.
    Mutlaka vardır artık tanıdıgı bi servise çektirip kendisinin bakmasını saglarım en kotu ihtimalde..

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımla kaza yaptım bikaç gün evvel. 50yle falan kaldırıma vurdum zeminden dolayı . Aks kırıldı büyük ihtimal . Ve amortisör de problem varmış . Türkiyede polo gti için amortisör yokmuş 3 hafta almanyadan gelme süresi dediler. Şuan ben bile yurtdışından sıpariş versem o kadar sürmez . Bu süre normalmi ? ve Ben florya mez e bıraktım aracımı , doğuş otoda falan polo gti için amortisör bulabilirmiyim yani bayilerde farklılık yaparmı bu olay?

Edit : Aks kırıldıysa eğer çevremde yapılıp eskisi gibi olmadığını söyleyen insanlar var . Yetkili servis yapıyor bu aks konusunda sıkıntı yaşarmıyım kullanırken?
    Şu an Volkswagen - mercedes veya abc marka hiç farketmez gümrükte askeri malzeme niteliğinde değerlendirip amortisörleri uzun işlemlerden sonra geçiriyorlar. İbiza cupra için ben sipariş verdim tam 35 günde geldi. Malesef durum böyle. Doğuşla veya Almanyayla veya amortisörün üretildiği ülkeyle alakalı değil sıkıntı. Gümrük ile alakalı. Geçmiş olsun. 3 haftada gelmez. Bir ay beklersiniz malesef..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an Volkswagen - mercedes veya abc marka hiç farketmez gümrükte askeri malzeme niteliğinde değerlendirip amortisörleri uzun işlemlerden sonra geçiriyorlar. İbiza cupra için ben sipariş verdim tam 35 günde geldi. Malesef durum böyle. Doğuşla veya Almanyayla veya amortisörün üretildiği ülkeyle alakalı değil sıkıntı. Gümrük ile alakalı. Geçmiş olsun. 3 haftada gelmez. Bir ay beklersiniz malesef..
    Çok sağol iyi haberlerin için
    Teşekkürler beklicem artık yapılcak bişi yok demekki. 3 haftaya cok derken 1 ay oldu hadi hayırlısı

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 haftadır bekliyorum çarşamba veya cuma geleceğini söylediler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 haftadır bekliyorum çarşamba veya cuma geleceğini söylediler.
    Bu sıra baya sıkıntılı o zaman . Allah sabır versin..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi diğer parçalar tamam ama içeri amortisör sokmak çok zor. Özellikle içerisinde basınçlı gaz bulunan kapalı kaplar yada tüpler gümrüklerde şu an ciddi sıkıntı çıkarıyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)