Elektrostatik boyalı jantları normal jant boyar gibi ince zımpara geçip boyasak boya tutar mı bir sıkıntı oluşur mu?
Elektrostatik boyalı jantları normal jant boyar gibi ince zımpara geçip boyasak boya tutar mı bir sıkıntı oluşur mu?
Tamamen farklı bir sistem kardeşim. Alt zemini komple kalın zımpara yapmalısın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ben sıyah tegın te37 lerını normal boya atacak sekılde son kat astarlı sekılde yaptım ve elektrostatık sekılde boyattım. tertemız hatasız oldu
Sen zaten elektrostatik ile boyanmış bir jantı tekrar normal tip boyamak için sadece yüzeysel zımpara yeterlimi diye soruyorsun. Bence cevap evet yeterli.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Aynen çok iyi zımpara üstü boya![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yüzeye boyanın tutunması için kanallar açmalısın işte. 250–400 arası olur
kesinlikle sorun olmaz sağlıklı bi zımpara işleminden sonra abi
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Tamamda selçuk, elektrostatik boya bildiğimiz tabanca boyalarından çok ama çok daha serttir. Yani ona 400 zımpara ile yol açamazsın pek
olur sıkıtn olmaz yüzeyi düzlemeye çalışın genelde portakallı gibi durur statik boya onun yerine üstüne statikle renk değişimide yapabilirsiniz
tarkan abi doğru söğlüyor çok serttir mahveder![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Sağolun cevaplar için, boyanın yüzeye tutunabilmesi için zımparalıcaz yani normal boyalı-boyasız janta yapılan işlem gibi
daha once elektrostatıkle hıc calısmadım ama bıldıgımsert oldugu .ama en sert metal bıle mutlaka cızılır dolayısıyla elektrostatıkte cızılır .
boyanında ozellıgı yapısmasıdır zaten dolayısıyla bu ıs olur![]()
zaten soylemısler ama bnden sana tavsıye.araya astar tarzı bırsey atmaman yonunde olur.
bence komple kumlatıp sonra zımpara,dolgu astarı, zımpara, boya sıfır gibi kaymak gibi olur ..
Jet Black II 323i.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)