User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Honda crx oem parçalar ile motor yenileme ?

mcolgecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Honda crx oem parçalar ile motor yenileme ?

İyi günler arkadaşlar dün aracımın antifirizini ölçtürmek üzere oto sanayine gittiğimde 90 model beyaz bir crx'e rastladım bir kaportacı alacak karşılığı almış satıyormuş araca 6.000 tl para istiyor beyaz renkte sunroof var fakat dışarıdan etrafına şeffaf silicon çekmişler motor karma karışık zor çalışıyor ve sim siyah duman atıyor vites geçişleri güzel saga sola dönüşte ses yapıyor sanırım akisler bozuk şimdi sorum bu aracı 4500 tl ye alsak koporta ve dörşeme önemli değil motoru sıfırdan oem parçalarla krank - piston - yataklar - segman - yağ pompası -akis'ler işçilik vs kaç liyara çıkarırız . Şuanki aracımı satıp daha yüksek birşeyler alayım diye düşünüyordum fakat yeni arabanın hiç bir yerine ellemeye kıyamıyorum ona vereceğim fark ile böyle bir efsane toplamak daha hoş olur sanıyorum

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha oncesinde blogunda sikinti olmamissa alinabilir hatta halilkarakas nickli uyede bir suru motor parcasi mevcut cok daha ucuza toplayabilirsiniz motoru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Blogda çatlak kaynak tamir sıkıntı olup olmadığını ne sahibi nede ben bilemeyiz ikimizde yabancıyız araca biraz şans gibi

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütçeniz varsa eğer ölü fiyata kaporta alıp swap yapın bence. Hem kafanız rahat olur hem efsane olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütçeniz varsa eğer ölü fiyata kaporta alıp swap yapın bence. Hem kafanız rahat olur hem efsane olur.
    Bütceden ziyade motoru kupaya takacak bilgili ve güvenilir ustam yok ruhsat ve kağıt işlerindende anlamam

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oem parcalarla tahmini 4 bin gibi rakama toplarsin 1bin de icine gitse.1-1.5 ta gorselligine harcasan. 4.5a alsan tahmini 11bin gibi bi rakama toplanir sanirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oem parcalarla tahmini 4 bin gibi rakama toplarsin 1bin de icine gitse.1-1.5 ta gorselligine harcasan. 4.5a alsan tahmini 11bin gibi bi rakama toplanir sanirim
    Şanzıman ve elektirik akasamında bir süpriz çıkmazsa o paralara toplanacak gibi şayet aracı alırsam parça temini ve güvenilir usta bulana kadar aracı yatırmayı düşünüyorum

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettigin crx e o paralari verecegine, masrafsiz bir crx alip binmeni tavsiye ederim, yapicagin masraflarla sana daha pahaliya gelir o arabayi adam etmek, kagit uzerindeki gibi olmuyor cunku, sunroof fln silikonlu demissin, pek ic acici durumda degil arac soylediklerine gore, 9-10 liralara cok guzel rex ler var piyasada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettigin crx e o paralari verecegine, masrafsiz bir crx alip binmeni tavsiye ederim, yapicagin masraflarla sana daha pahaliya gelir o arabayi adam etmek, kagit uzerindeki gibi olmuyor cunku, sunroof fln silikonlu demissin, pek ic acici durumda degil arac soylediklerine gore, 9-10 liralara cok guzel rex ler var piyasada
    Şans onunda garantisi yok 10 liralık rex'de süpriz çıkabilir sözüm meclisten dışarı içi kupası az düzgün olan araç sahipleride burnundan kıl aldırmıyor

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaça toplanır görecelidir heleki hondada... durumunu iyi bilmek iyi bakmak lazım... 4500 aldım 3 lira harcaıdm oldu bittiyle olmaz o iş... bir kere kurcalanmışsa araç kaçarak uzaklaşacaksın... ikincisi motor önceden toplanmış ve gene osurmaya başlamışsa o motordan daha hayır gelmez bozulmuşu düzeltmek zordur hondada imkansıza yakındır.... gelelim duman atmaya şuna buna...duman atıyorsa büyük ihtimalle sensörleri birbirine girmiştir hepsi saçma sapan okuyordur yada bozuktur... obd beynin üstünden arıza kodlarından karşılığını bulursun.... ben olsam bulaşmazdım.... ha ama param bol zamanım bol sabrım bol ustam king dersen al koy 5 6 senede adam olur...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öle bi crx düşman başına ha ben motoru ypk sayıp swap yapacam dersende fiyatı baya bi aşşagılara çekmen gerekir tabiki kupada sıkıntı yoksa
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el yordamıyla swap vs. bütçe sınırsız değilse bulaşmayın, ya sanayide motor ustası olacaksın, ya da çok yakın dostun bu işlerde olacak diğer türlü zor... 10 liralık parçaya 50 lira fiyat yazacaklar, üstün körü bir garanti verecek, sıkıntı çıktıkça lanet edeceksin, söylenildiği gibi forumdakilerin önerdiği 11 liralık sorunsuz crx'leri almak da mantıklı...

Crx-Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın detaylı fotoğraflarını çekip buraya koyarsan sana bir miktar daha yardımcı olabiliriz. Crx dendiğinde detaylı olarak bilgi alabileceğin güzel bir gurup var bu sitede.

ama bence eğer durumu silikon çekmeye kadar varmışsa o crx ten hayır gelmez.

benden sana bir dost tavsiyesi alıpta sinirlerini harap etme.

alıp toplarsın elbetteki ama bu arabaların her parçasını bulamayacaksın,bulduğun zaman çok para isteyecekler hadi parayıda tamam ettin o parça hemen gelmeyecek,çıkma alacaksın düzgün çıkmayacak bir sürü zaman para usta kaprisi ıvır zıvır derken nereden girdim bu arabayada diyebilirsin.

iyi bir ustan yoksa hiç bulaşma ne yazık ki bu basit gibi görünen araba öyle sıkıntılar çıkartıyorki 40 yıllık ustaya feleğini şaşırıyor Allah alllaaaaah dedirtiyor sonra hakikatende basitmiş çözümü ama işte bilmeyincede olmuyor...
    06 ZON 32 91 Crx Satıldı
    06 YA 1000 89 Crx Satıldı
    06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
    06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
    06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES

__oNuR__

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sitede ilanlarda siyah crx var 10 liraya bence gidip hemen alabilirsin oynanmış orjinalliği gitmiş bir araçla uğraşmak çok zor olur gerek yok
    SENSİN.

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaporta duzgunse ben alabilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)